#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert 04:10

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert

[Intro] Yeah, oh Yeah, yeah [Hook: Lil Uzi Vert] Copped the drop top Hummer for the summer yeah Goyard bag with a hundred yeah And I know why you mad cause I'm stuntin' yeah Say I know I know why you mad cause I'm stunt..

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı 01:56

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanım'ın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmus'un annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patron Bebek Orijinal Fragman 02:13

Patron Bebek Orijinal Fragman

Yakında Sinemalarda!..

Hızlı ve Tüplü - Fragman 01:02

Hızlı ve Tüplü - Fragman

Çok Yakında Sİnemalarda..

Kanlı Oyun Altyazılı Fragman 01:49

Kanlı Oyun Altyazılı Fragman

Popüler şaka temalı TV şovu Scare Campaign, eski tarz korkutmaları ve gizli kamera eğlencesi ile son 5 yıldır izleyicileri eğlendirmektedir. Ancak, yeni bir çevrimiçi TV dönemine girdiğimizde, yapımcılar şovlarını antika..

Serhat Akın Kimdir? 01:44

Serhat Akın Kimdir?

(d. 5 Haziran 1981, Bretten), Türk eski millî futbolcu. En son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır...

Ünlülerle Magazin Turu 06:01

Ünlülerle Magazin Turu

Ülülerimizin son günlerde neler yapıp ettiklerini merak edenler için hazırlanan magazin turumuz sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması! 09:09

İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması!

Son günlerde verdiği aşırı kilolarla gündemde olan İrem Derici'den kendisine kilo alması yönünde öneride bulunanlara çok kızıyor...

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Adriano Celentano  Susanna 04:30

Adriano Celentano Susanna

Sette giorni a Portofino più di un mese a Saint Tropez poi m'hai detto cocorito non mi compri col patè... e sei scappata a Malibù con un grossista di bijou! Susanna, Susanna, Susanna, Susanna mon amour. E io turista..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 02:58

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Russia 3 – 3 Belçika maç özeti yayındadır. Süper lig özetleri, beinsport maç özet maçların geniş özeti , en son spor haberleri ve önemli maçları canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Şampiyonlar ligi özet , uefa av..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı 00:50

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 21. Bölüm Fragmanı yayında! Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Çılgın Bir Bekarlığa Veda Partisine Hazır Olun: Scarlett Johansson'lı Rough Night'tan Fragman Geldi! 02:12

Çılgın Bir Bekarlığa Veda Partisine Hazır Olun: Scarlett Johansson'lı

30 Haziran 2017'de sinemalarda olacak Kızlar Gecesi filminin Türkçe altyazılı fragmanı. Bir yetişkin komedisi olan “Kızlar Gecesi/Rough Night” filminde kolej yıllarından arkadaş olan beş kadın, (Scarlett Johansson, Kate..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ronaldinho'nun Dişi Versiyonu 00:35

Ronaldinho'nun Dişi Versiyonu

Bu kız hepsini hesaplıyor! Futbol topuyla yaptığı hareketlerle sosyal medyada fenomen haline gelen Lisa Zimouche, son paylaştığı videoda Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu hatırlattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce