#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Popcaan - In Love 02:46

Popcaan - In Love

Şarkı Sözleri ] Ah wa mek yuh a wine up pon me so Gyal, mi fall in love Mi wi buy yuh a ticket to Barbados Gyal mi fall in love Gyal yo pretty likkle pussy have mi coming back It have mi coming back It ah mi comforter Mi..

Yılanların Öcü Irazca Ana 04:16

Yılanların Öcü Irazca Ana

Irazca Ana aklını mı yitirdi? filmin son aktif sahnesi, kara bayrama mesaj verilir; pısssmaaa!..

İbrahim Erkalın Kardeşi Açıklama Yaptı 03:49

İbrahim Erkalın Kardeşi Açıklama Yaptı

Beyin kanamasıyla yoğun bakımda bulunan ve birinci ameliyatından sonra ikinci bir ameliyat olması düşünülen ünlü sanatçı İbrahim Erkal'la ilgili en son açıklamalar kardeşi Abdullah Erkal tarafından yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers: The Last Knight Filminen Yeni Fragman Geldi! 02:44

Transformers: The Last Knight Filminen Yeni Fragman Geldi!

Transformers: The Last Knight heyecanı doruğa taşıyan yeni fragmanını yayınladı. Transformers serisinin 5. filmi olacak bu filmde işler iyice karmaşık bir hal alırken oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekiyor. Mark Wahl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Kara - Cupid 03:40

Kara - Cupid

Kara - Cupid Şarkı Sözleri [All] C.U.P.I.D [SeungYeon] Neol cheoeum bon sungan Holic! Neukkimi wasseo Oh, seuljjeok humchyeoboge dwae [Hara] Mal hanmadie kkulkkeok mallaoneun ipsul [Gyuri] Meomchwojin nae simjange Get y..

Infinite - Destiny 04:10

Infinite - Destiny

Şarkı Sözleri [L/Myungsoo] Idaero tteonajima nae apeseo majimak Ganeun dwitmoseubeul boijineun ma [Sungkyu] Dasin ni gyeoteseo tteonaji anheulge Neol beorigo tteonan nal miwohaedo dwae [Dongwoo] Chama bolge na apa bolge..

Bonus - Season 12 00:35

Bonus - Season 12

BONES serisinin son bölümüyle eşleşmeyen bir an. Laboratuar Kralı, tamam mı?..

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler! 05:12

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler!

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına telefonla bağlanan A Spor yorumcusu Turgay Demir, Fransa'da yaşanan saha olaylarını anlattı. Demir, Fransız polisinin Beşiktaş taraftarına karşı uyguladığı şiddeti dile getirdi...

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal 2. Ameliyattan Çıktı.Kritik 48 Saat Başladı. 10:24

İbrahim Erkal 2. Ameliyattan Çıktı.Kritik 48 Saat Başladı.

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal 2. ameliyatından da çıktı.Ünlüler hastaneye akın etti.Sanatçı arkadaşları İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili nasıl açıklamalarda bulunmuşlar...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Referandum Yeni Şarkısı Tabiki Evet 04:08

Referandum Yeni Şarkısı Tabiki Evet

SON 1 GÜN!!!..

İbrahim Erkal'la İlgili Orhan Gencebay'ın Açıklamaları Yürek Burktu! 02:36

İbrahim Erkal'la İlgili Orhan Gencebay'ın Açıklamaları Yürek Burktu!

Beyin kanamasıyla hastaneye kaldırılan ve 2 ameliyat geçiren ünlü sanatçının son durumuyla ilgili Orhan Gencebay'ın açıklamaları yürekleri burktu...

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Adnan Oktar Gerçeği 07:48

Adnan Oktar Gerçeği

Tv ekranlarında son dönemde sürekli kedicikleriyle gündeme gelen Adnan Hoca ili ilgili gün ışığına çıkmayan yada tam olarak bilinmeyen gerçekler sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti 02:59

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti

5/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 32. Haftasında Oynanan Tottenham – Bournemouth maçında; Ev sahibi Tottenham konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 4-0 yap..

Bizim Zamanımız 1.Bölüm İzle 24:19

Bizim Zamanımız 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarından, 1919 yılına kadar ülkenin içinde bulunduğu durum ve buna bağlı olarak ülke gençliğinin gelişimi konu edilmektedir...

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm 23:34

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Son Osmanlı Mebuslar Meclisi'nin Misakı Milli'yi kabulü, İstanbul'un işgali, TBMM'nin kuruluşu, Doğu ve Batı cephesinde yaşanan gelişmeler, düzenli ordunun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Gezen Göz Yaşlarını Tutamayınca Kemal Doğulu Devreye Girdi! 16:04

Damla Gezen Göz Yaşlarını Tutamayınca Kemal Doğulu Devreye Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Kerimcan Durmaz, Damla Gezen'in kombinini hiç beğenmeyince Kemal Doğulu araya girdi ve Damla'nın ilk iki gününü dikkate almayacağını söyledi. K..

  • ANKA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..