#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Terazisin Olum Sen - Hollywood Dublaj 00:42

Terazisin Olum Sen - Hollywood Dublaj

Dublajda son nokta.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Hande Yenere Dava Açmaya Hazırlanıyor 01:33

Demet Akalın Hande Yenere Dava Açmaya Hazırlanıyor

Ikılı arasında sular bir türlü durulmuyor.Son Dakika alınan bilgilere göre Demet Akalın Hande Yenere dava açmaya hazırlanıyor..

  • ANKA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor 03:50

İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan şaka programı Kemal Bey verdiğimiz son talimatı yerine getiremeyince bizden 2500 TL kazanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...

Aldatılan Eş, Yasemin Duğles'ten İmalı Mesaj! 19:49

Aldatılan Eş, Yasemin Duğles'ten İmalı Mesaj!

Gülben Ergenle ilgili son günlerde medyada sürekli gündem olan Tolga Duğles'le olan yasak aşk haberlerinden sonra Gülben Ergenin psikolojisi bozuldu...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 1. Bölüm İzle 41:53

Designated Survivor 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Designated Survivor 2.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Designated Survivor season 2 episode 01 Designated Survivor s2e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikl..

Mr. Mercedes 1.Sezon 8.Bölüm İzle 50:21

Mr. Mercedes 1.Sezon 8.Bölüm İzle

Mr Mercedes 1.Sezon 8.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr Mercedes season 1 episode 08 Mr Mercedes s1e08 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

The Orville 1. Sezon 4. Bölüm İzle 42:47

The Orville 1. Sezon 4. Bölüm İzle

The Orville 1.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Orville season 1 episode 04 The Orville s1e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama 00:40

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama

Irak Savuma Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı sınır kapılarının Türkiye ve İran ile koordinasyonlu şekilde kontrol edileceğini belirtti. Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Irak güçle..

Çitos Efe Sen Olsan Bari Şarkısını Söylüyor 01:00

Çitos Efe Sen Olsan Bari Şarkısını Söylüyor

Çitos Efeden Son Olsan Bari Performansı..

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam 00:41

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam

Alkollü adam uçaktaki diğer yolcuları epey bir rahatsız etmiş Sinirlerine hakim olamayan başka bir yolcu ise artık yeter diyerek çekilmez olan bu duruma son vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk 02:54

Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un son durumu ve yabancı sayısına dek özel açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, yerli oyuncuların özeleştiri yaparak kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyerek, Vasat..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Sevdanın Bahçesi  - Sevdaya Ben Aşığım! 02:04

Sevdanın Bahçesi - Sevdaya Ben Aşığım!

Levent ile Eray sohbet ediyor ve konu dönüp dolaşıp Sevda'ya geliyor. Sevda'dan hoşlandığını söyleyen Eray, Levent'in söyledikleri karşısında şaşkına dönüyor. Eray'ın son zamanlarda Sevda'ya olan ilgisi günden güne artıy..

  • ANKA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Outlander 3.Sezon 4.Bölüm İzle 59:50

Outlander 3.Sezon 4.Bölüm İzle

Outlander 3.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Outlander season 3 episode 04 Outlander s3e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fi..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Yerli Üretim Traktörün Yıllık İhracatı b Arttı 01:29

Yerli Üretim Traktörün Yıllık İhracatı b Arttı

Eylül ayında Türk Traktör'ün yurtiçi satışları, geçen yılın aynı dönemine kıyasla, yüzde 23,5, ihracatı ise yüzde 62,5 arttı...

Afrikalı Öğrencilere 7 Milyon Dolarlık Eğitim Katkısı 04:26

Afrikalı Öğrencilere 7 Milyon Dolarlık Eğitim Katkısı

Uluslararası öğrenci potansiyeline önem veren Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) son dört yıldır özellikle Afrika’nın genç nüfusu için eğitim olanaklarını sonuna kadar açtı. Bu zamana kadar toplamda 1058 Afrikalı öğrenciyi bü..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..