#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması 01:23

Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması

Zahide Yetiş, son dönemde magazin gündemini meşgul eden Gülben Ergen haberlerine dair yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 42:52

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 01 Star Trek- Discovery s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 48:33

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 03 Star Trek- Discovery s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle 59:15

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle

The Night Of Story 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 03 The Night Of s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Üç Bollywood Yıldızı İlk Kez Bir Arada 02:56

Üç Bollywood Yıldızı İlk Kez Bir Arada

Bollywood’un son dönemdeki en gözde oyuncuları Deepika Padukone, Ranveer Singh ve Shahid Kapoor ilk kez birlikte izleyicilerin karşısına çıkıyor...

  • ANKA tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu 06:56

Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu

Hale Soygazi'yi en yakından tanıyan ve 11 yıl birliktelik yaşadığı ve evlendiği Ahmet Özhan, son dönemde konuşulan 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği iddia edilen Hale Soygazi olayıyla ilgili ilk defa konuşuyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj 13:50

Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj

Hale Soygazi Magazin D programında, gazeteci Savaş Kalafat'a; son dönemlerde kendisine yöneltilen; 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği yönünde iddia edilen olaylara cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali) 1:35:07

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali)

The Night Of Story 1.Sezon 8.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 08 The Night Of s1e08 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon 08:18

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon

1. Bölüm Özet: İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve trol olmuşlardır. Bayram, ailesin..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum 04:46

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum

Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardı..

  • ANKA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..