#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım 01:18

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım

Donald Trump, Obamacare'i iyileştirmek için önemli adımlar attı.Düşük gelirli insanların sigortalanmasına yardım eden teşvikleri vermeyeceğini söyledi.Bu davranış üst düzey demokratların tepkisini çekti.Trump bu süreci o..

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle 42:51

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle

The Orville 1.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Orville season 1 episode 05 The Orville s1e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman..

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle 49:37

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle

Mr Mercedes 1.Sezon 9.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr Mercedes season 1 episode 09 Mr Mercedes s1e09 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle 21:00

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle

Speechless 2.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Speechless season 2 episode 02 Speechless s2e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman V..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle 54:46

Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle

Outlander 3.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Outlander season 3 episode 05 Outlander s3e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

Melo Palmeiras'a Çare Olamadı 01:55

Melo Palmeiras'a Çare Olamadı

Brezilya Serie A'da Palmeiras ile Bahia'ya 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo'nun son 17 dakikada forma giydiği maçta Palmeiras iki farklı üstünlüğü koruyamayınca bir puana razı oldu...

Gülben Ergen Kimlerle Aşk Yaşadı 00:54

Gülben Ergen Kimlerle Aşk Yaşadı

Son dönemlerde zor günler geçiren Gülben Ergenin aşk defteri....

  • ANKA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar -Selin Ölecekmi 00:40

Arka Sokaklar -Selin Ölecekmi

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Arka Sokaklar 452.Bölüm Son Sahne de Selin Ölecekmi..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Expanse 1.Sezon 1.Bölüm İzle 44:22

The Expanse 1.Sezon 1.Bölüm İzle

The Expense 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Expanse season 1 episode 01 The Expanse s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu 04:00

Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu

Zahide Yetiş, Nilgün Belgün ve Deniz Akkaya; son dönemde oldukça konuşulan Gülben Ergen olaylarıyla ilgili yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a Ağır Sözler 03:19

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a Ağır Sözler

Demet Şener son dönemde İbrahim Kutluay ile olan boşanma süreci, ihaneti öğrenme süreci ve yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımda Oturan Adamın Sırtına Çişini Yapan Köpek 00:20

Kaldırımda Oturan Adamın Sırtına Çişini Yapan Köpek

Adamı Çiçek Sanan Köpeğin Gencin Elinden Son anda kurtuldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanmış Evlerinin Yanında Köpeklerini Canlı Bulan Ailenin Sevinci 01:15

Yanmış Evlerinin Yanında Köpeklerini Canlı Bulan Ailenin Sevinci

Yanmış Evlerinin Son Halini Ve Köpeklerini Bulmaya Giden Ailenin Köpeklerini Canlı Bulması..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

Yavrularını Kaybeden Köpek 01:00

Yavrularını Kaybeden Köpek

En Güzel Mutlu Son..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce