#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı 02:43

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan boşanma süreci, son dönem yaşadıkları ve ünlü bekar bayanların evli adamlarla olan ilişkileri üzerine yorum ve değerlendirmelerde bulunuyor..

  • ANKA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru 03:14

Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru

Sosyal medyası üzerinden kendiyle ilgili son yaşanan olaylarla ilgili gelen soruları cevaplayan Gülben Ergen e bir takipçisinin yazdığı not ünlü sanatçının sus pus olmasına neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti! 00:37

Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti!

Rusya'nın Tambov kentinde sorumsuz bir adam, trenin geçmesini beklemeyerek bisiklet ile karşıya geçti. Trenin altında kalmaktan son anda kurtulan adam kameraya böyle yansıdı...

Ralli Sırasında Faciadan Dönüldü 00:27

Ralli Sırasında Faciadan Dönüldü

Ormanlık alanda gerçekleştirilen yarışlarda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil defalarca kez takla attı. Bu sırada orada fotoğraf çekimi yapan şahıs, bir adımla kendisini geriye atınca ezilmekten son anda kurtuldu. ..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

BMW Konsept Z4 (2017). 01:42

BMW Konsept Z4 (2017).

BMW Concept Z4'e bir göz atın: Dinamik, ilerici ve karşı konulmaz heyecan verici. BMW'nin tasarım dili tarafından alınan yeni yön, burada vücudun hacimleri güçlü bir biçimde şekillendirilmişken, açık yüzeyler oluşturan s..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor 15:18

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor - Gonca Akkuş Tüm Yaşadıklarını Anlatıyor Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Gonca Akkuş; son dönem yaşadıkları, Uğur Akkuş'la yaşadıkları ayrılık v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Aşan Öz Kızını Görmek İstemediği İddialarına Cevap Verdi 13:34

Ayhan Aşan Öz Kızını Görmek İstemediği İddialarına Cevap Verdi

Ayhan Aşan ve eşi Ayla Hanım son dönemde hakkında çıkan öz kızına bakmak istemiyor haberleri, Seda Sayan ve Uğur Arslan hakkında açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle 20:33

The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle

The Big Bang Theory 11.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Big Bang Theory season 11 episode 03 The Big Bang Theory s11e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncel..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle 47:18

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle

The Gifted 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Gifted season 1 episode 01 The Gifted s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Endonezyalı Golcünün İnanılmaz Deparı Akılları Aldı 00:44

Endonezyalı Golcünün İnanılmaz Deparı Akılları Aldı

Endonezya 1. Ligi'nde Borneo'nun Mitra Kukar'ı 4-0 yendiği maçta inanılmaz bir an yaşandı. 21 yaşındaki Terens Puhiri'nin uçarcasına attığı depar, şık bir golle son buldu...

Tasarım Öyküsü  ZenBook Flip S  Asus 05:06

Tasarım Öyküsü ZenBook Flip S Asus

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafesten Tırmanarak Çıkan   Köpek 00:15

Kafesten Tırmanarak Çıkan Köpek

Kafesin kapısını açamayan köpek en son çareyi tırmanmayı denedi...

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus  ZenBook Flip S'yi Tanıyalım 01:15

Asus ZenBook Flip S'yi Tanıyalım

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında 01:39

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında

10 Ekim Salı günü NASA astronotları Randy Bresnik ve Mark Vande Hei uzay gemisinin robotik kollarından birini tamir etmek için Uluslararası Uzay İstasyonunun dışına çıktı. Canadarm2 Kanada Uzay Şirketi tarafından yapılm..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle 42:31

Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle

Designated Survivor 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Designated Survivor season 2 episode 03 Designated Survivor s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelik..

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle 53:24

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Mr. Robot 3.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr. Robot season 3 episode 01 Mr. Robot s3e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..