#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip 02:52

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip

Suudi Arabistanlı pop şarkıcısı Mecid El Esa’nın son klibinde rengarenk kıyafetler içerisindeki kadınların dans etmesi ve şarkı sözleri ülkede tepkisini çekti. Suudi popçu Mecid El Esa'nın son şarkısı Hwages (Endişeler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merdivenden İnen Kediye Yardımcı Olan Arkadaşı 00:11

Merdivenden İnen Kediye Yardımcı Olan Arkadaşı

Merdivenden aşağı inen kediye diğer kedinin vurması aşağı düşmesine sebep olur seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı! 00:19

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı!

Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince panikleyen bir öğrenci, aşağı atladı. Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince ne yapacağını şaşıran bir öğrenci, aşağı atladı. O anlarsa otobüsün kamerasına yansıdı. Olayda öğren..

Yaşlı Adam Metrelerce Yüksekten Böyle Düştü 00:24

Yaşlı Adam Metrelerce Yüksekten Böyle Düştü

Meksika'da yaşlı bir adam metro istasyonuna inerken dengesini kaybederek merdivenlerden aşağı düştü. Merdiven korkuluklarına tutunarak durağa inmek isteyen yaşlı adam bir anda dengesini kaybederek metrelerce yüksekten aş..

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem 00:44

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem

ABD New York'ta kameraya yansıyan görüntülerde üşengeçliğinden olsa gerek bayır aşağı olan kısım için çim biçme makinesine ip bağlayıp aşağı indikten sonra makineyi yukarı çekerek devam eden adamın değişik yöntemi...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni  360 ile sizlerle (İklim Değişiklikleri) 03:38

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni 360 ile sizlerle (İklim Değişi

İklim Değişikliklerini , Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni böylesini hiç görmediniz. Oraya gitmeden, ordaymışsınız gibi etraftaki iklim değişikliklerini rahatça görebiliyorsunuz. Bilim Editörü Tom Clarke iklim de..

  • Cowboy tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paraşütle Evinin Balkonundan Atlayan Adam 01:25

Paraşütle Evinin Balkonundan Atlayan Adam

Sosyal medyada yayılan bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Bir adam, internetten aldığı paraşütle evinin balkonundan aşağı atladı. Olayın yaşandığı yer Brezilya. Görüntüde çılgınlıkta çığır açan adam, evinin balkonu..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası 07:04

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası

Pançar Çorbası şarkı sözleri ile Tarladanmı topladın pancarın püskülünü tarladanmı topladın pancarın püskülünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın türküsünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın tü..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi 04:03

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi

Boğalar kampa girdi Sonbaharda yaylalardan alınarak kışı geçirmeleri için köylere getirilen ve ahırlarda bakılan boğalar, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan güreşlere hazırlık için ahırlarından çıkarıldı. Hayvanlarına b..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..