#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü 02:16

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü

İSTANBUL GÖKTÜRK'TE ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜYEN 15 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÜZERİNE DOĞRU KOŞAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. O PANİKLE 6 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞI DÜŞTÜ. MAHALLE SAKİNLERİ SAHİPSİZ KÖPEKLERİN TEDAVİLERİ..

Hayat kurtaran çanak anten 01:14

Hayat kurtaran çanak anten

16 AYLIK BEBEK CAMDAN SARKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ, 2. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ. ANNESİNİN DE KOMŞULARIN DA YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. MİNİCİK YAVRUNUN HAYATINI AKLA HAYALE GELMEYECEK BİR ŞEY KURTARDI...

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Taksi durağına kılıçla saldırdı 01:48

Taksi durağına kılıçla saldırdı

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE DÜN GECE İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜ BİR KİŞİ TAKSİ DURAĞINI BASTI. ELİNDEKİ KILIÇLA CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİ. SONRASINDA ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI. DURAKTAKİ SALDIRI HASTANEDE SONLANDI...

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı 01:37

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı

İstanbul’a su veren barajlardaki doluluk oranı hızla aşağı doğru iniyor. İstanbul’un suyunun sigortası olan Melen’de de su azalmış durumda...

Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..

Kedi 7. kattan düştü 01:21

Kedi 7. kattan düştü

İZMİR'DE HASARLI BİR BİNANIN YIKIMI VARDI. O YIKIM SIRASINDA EKİPLER 7. KATTA KURTARILMAYI BEKLEYEN KEDİYİ FARK ETMEDİ. ÇALIŞMA BAŞLAYINCA AŞAĞI DÜŞEN KEDİ AĞIR YARALANDI...

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

Karabük’te şehir çöplüğünde yangın çıktı 01:58

Karabük’te şehir çöplüğünde yangın çıktı

Karabük merkeze bağlı Aşağı Kızılcaören köyündeki şehir çöplüğünde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, çalışmalara müdahale ediyor...

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada 01:04

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde oturdukları binadan çıkamayan 17 yaşındaki üçüzler, uzun süre çatıda bekledikten sonra aşağı inip iş makinesinin kepçesi ile kurtarıldı. O anlarda yaşananları üçüzlerden biri..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Faslı turist kadın sinir krizi geçirdi 01:16

Faslı turist kadın sinir krizi geçirdi

İSTANBUL TAKSİM'DE FASLI TURİST KADIN, BİNDİĞİ TAKSİNİN ŞOFÖRÜYLE TARTIŞTI.. AŞAĞI İNDİ, TAKSİYİ TEKMELEMEYE VE YUMRUKLAMAYA BAŞLADI... SİNİR KRİZİ GEÇİRDİĞİ O ANLARDA YANINDAKİ ARKADAŞI DA KAÇINCA FASLI KADINI SAKİNLEŞT..

Domates fiyatı kavanozu vurdu! 02:21

Domates fiyatı kavanozu vurdu!

DOMATESİN FİYATI 5 LİRADAN AŞAĞI DÜŞMEYİNCE, KIŞLIK HAZIRLIKLAR YARIM KALDI... BU DURUM KAVANOZ SATIŞLARINI DA ETKİLEDİ... GEÇEN YIL MARKETLERDE KAPAK KITLIĞI YAŞANIRKEN, BU YIL KAVANOZLAR DA, KAPAKLAR DA RAFTA KALDI..

Uluslararası Uzay İstasyonu 2016 yılın boyunca dünya neler olduğunu yayınladı 03:42

Uluslararası Uzay İstasyonu 2016 yılın boyunca dünya neler olduğunu ya

Uluslararası Uzay İstasyonu'na Dünya'nın yayılan yüzeyinde aşağı seyredelim. 2016 boyunca ISS gemiye astronotlar geniş çöller, izole dağ bölgeleri ve kalabalık şehirler yakalayan Dünya'nın sürekli değişen yüzünü belgeley..

  • PengoTV tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih) 03:34

Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih)

Mardin Kapısından Atlayamadım Mardin kapısından atlayamadım Liralarım döküldü toplayamadım O yâre mektup yazdım yollayamadım Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım El alem al giymiş ben karalıyım Mardin kapısından indim aşa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Bisikletle Ağaca Toslayan Adam 00:04

Bisikletle Ağaca Toslayan Adam

Oğlunun bisikleti ile bir deneyim yaşamak isteyen adam bayır aşağı hızlanıp duramayınca karşısına çıkan ağaca toslamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon- Polisin geldiğini gören torbacı, uyuşturucu dolu poşeti camdan attı 02:17

Uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon- Polisin geldiğini

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gaziosmanpaşa'da polisin evine baskın düzenlediği torbacı, poşetin içine koyduğu fişeklenmiş haldeki uyuşturucuları camdan aşağı attı...

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu 02:15

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu

Sancaktepe'de bir müşteri girdiği dükkandan çıktığı esnada binanın çatısında bulunan şemsiye rüzgar nedeniyle uçarak aşağı düştü. Şemsiyenin düştüğü yerden saniyeler önce yürüyerek geçen vatandaş ölümden döndü. Çatıdan d..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce