#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Örümcek Düşmeden Tavanda Nasıl Yürür? 02:21

Örümcek Düşmeden Tavanda Nasıl Yürür?

ÖRÜMCEK DÜŞMEDEN TAVANDA NASIL YÜRÜR? Yapılan araştırmalar örümceklerin, ayaklarındaki yaklaşık 600.000 tüycüğü tavana temas ettirerek baş aşağı durabildiklerini gösterdi. Örümcek bu şekilde kendi ağırlığının 173 kat fa..

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım 02:04

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım

9 Mayıs her yüz yılda aşağı yukarı 13 kez olan bir olay gerçekleşti ve Merkür, Güneş’le Dünya’nın arasından geçti. NASA da ilgilenenlerin izleyebilmesi için bu hadiseyi canlı olarak yayınladı. Merkür’ün geçişini kayıt ..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın İlk Yan VW Camper Van 02:58

Dünyanın İlk Yan VW Camper Van

A MECHANIC has managed to transform a 1970’s VW camper into the one of the world’s wackiest race cars by putting it on its side. Jeff Bloch, 44, aka Speedycop has made a name for himself for his outlandish race car build..

  • BETA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Of The Deep Final Fantasy Xv  Infomercial PS VR 01:14

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Infomercial PS VR

Trust us, we’re not baiting you—this game is quite a catch! After that first fish, you’ll be hooked! Hang with old friends! Take down challenging Monsters! Now you can catch fish and lure monsters in the wonderful wor..

  • BETA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2- 21:57

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2-

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2-nSAYI DOĞRUSUNDA GÖSTERMEnONDALIK GÖSTERİMDE SIRALAMAnONDALIK GÖSTERİMLERİ BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE SIRALAMAnONDALIK GÖSTERİM İLE PROBLEM ÇÖZMEnBAŞARI SIRALAMASI YÜKSEKTEN AŞAĞI SIRALAMAnSIRALAMAn..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

YKKE - Ufo361 x Ezhel 03:34

YKKE - Ufo361 x Ezhel

Ezhel ve ufo361 ait bir şarkı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Yağmur yağsa bile durmadan aşağı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Her gün hep aynı saatte yine güneş doğuyor Her gün, ja, ja Ja-ah, mmh-mmh Yağmur ..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ 01:02

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk annesi S.K.Ö., bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinden aşağı..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..