#Yola düş mavi türkü müzik dinle

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Türküler Sazlı Sözlü Türküler 1:26:34

Türküler Sazlı Sözlü Türküler

Keyifle Dinleyeceğiniz Eski Türkülerimiz turkuler sazli sozlu turkuler..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendini Kapattı 00:43

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendi

Amazon'un adından sıkça söz ettiren yapay zekası Alexa son videosu ile biraz üzdü. İlk sorularda gayet güzel cevap veren Alexa daha sonra CIA ile bağlantın var mı sorusunda ise kendini kapatıp mavi ekran verdi. İlk başta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acıklı Yeşilçam Sahneleri 01:53

Acıklı Yeşilçam Sahneleri

Yeşilçam sinemasının en acıklı sahnelerinden derlediğimiz ikinci film 1985 yılı yapımı İbrahim tatlıses ve Hülya Avşar'ın oynadığı Mavi Mavi..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması 01:19

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması

biliyorsunuz İran'da ilk kez kadınlara kendi başına stada girip yalığız futbol izleme hakkı tanındı. Koyu bir İstiklal kulübü taraftarı olan Seher Hudayari adlı genç bir İranlı kız ise kulübünün Asya Şampiyonlar Ligi maç..

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Haşhaşlı Revani 01:31

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı mavi haşhaş (siyah haşhaş) 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su b..

Tam Ölçülü Haşhaşlı Kek Tarifi 02:07

Tam Ölçülü Haşhaşlı Kek Tarifi

Haşhaşlı Kek Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik 1 su bardağı mavi haşhaş 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Şerbeti İçin; 1 su bar..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Gökhan Özen - İki Kişi 03:45

Gökhan Özen - İki Kişi

Söz & Müzik: Gökhan Özen Düzenleme: Gökhan Özen Yönetmen: Gökhan Özen İKİ KİŞİ Sarılarak bitmedi senle en son kavgamız Anladım ki ayrı dünyalara mensup insanlarız Konuşulan cümleler baştan sona tutarsız Hadi sen de kalk..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Ali Kurtuluş Şaylı - Emir Dağı Bir Birine Ulalı 04:26

Ali Kurtuluş Şaylı - Emir Dağı Bir Birine Ulalı

Ali Kurtuluş Şaylı Emir Dağı Bir Birine Ulalı Türkü Dinle..

Mustafa Yoloğlu - Handan 04:10

Mustafa Yoloğlu - Handan

Mustafa Yoloğlu Handan Türkü Dinle..