#Yola düş mavi türkü müzik dinle

Söz | 39.Bölüm 2:15:57

Söz | 39.Bölüm

Söz’ün 39. Bölümünde;nBahar’ın kararı onları geri dönülmez bir yola sokuyor... nnHafız (Mustafa Yıldıran) komutasındaki Tim, Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Barabar - Feridem (Akustik) 03:37

Barabar - Feridem (Akustik)

Barabar - Feridem (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dam Başında Sarı Çiçek Oy Oy Burdan Kalkıp Ürgüp'e Göçek Nennide Feridem Ürgüp'e Vardığımız Gece Oy Oy Hak Yoluna Gurban Kesek Nennide Feridem Gidiyorum İşte ..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim 03:12

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim

Dursun geceler aaah olmasın sabahlar Gözlerim senle açılmıyorsa… Yansın yeryüzü, ters dönsün gökyüzü Umrumda değil bu gece Belki az sevdik belki yalandı Belki de bu bitirdi bizi aaaahh Yalaaanmış, değiiilmiş Ne farkede..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Yudum - Esmesun Ayruluk 04:57

Yudum - Esmesun Ayruluk

Yudum - Esmesun Ayruluk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Özkan   Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını 06:15

Cengiz Özkan Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını

Seher vakti çaldım yarin kapısını Baktım yarin kapıları sürmeli Boş bulmadım otağının yapısını Çıka geldi bir gözleri sürmeli Aslanım eller eller Kokuyor güller güller Ne bilsin eller eller Perişan hallerimi Açtı..

  • slmn kç tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran - 03:41

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran -

Ali Baran Sevgili Vokal Gitar : Ali Baran Kaval : Bircan Karahan Mix Mastering : Erhan Engin Stüdyo : Nena Sanat Akademi Arhavi Saçlarının tellerinden Öperim canım sevgili Bırakıp gitmelerini Severim canım sevgili ..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle 1:57:28

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle

Sürü filmi 1978 yapımı olup senaristliğini Yılmaz Güney yapmıştır. Başrollerini Tuncel Kurtiz, Tarık Akan ve Melike Demirağ üstlenmiştir. Film, iki aşiretin kan . Hayatları ve geçimleri hayvanlar ve hayvancılık üzerine ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 54.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pinhani - Sevda Yürekten Olur 03:42

Pinhani - Sevda Yürekten Olur

Pinhani - Sevda Yürekten Olur Dinle Sözler: Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sana Yazd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gi̇di̇n Kuşlar - Eskişehirli Aşık Nurşah & Paul Dwyer Yorumuyla 01:44

Gi̇di̇n Kuşlar - Eskişehirli Aşık Nurşah & Paul Dwyer Yorumuyla

Gi̇di̇n Kuşlar - Eskişehirli Aşık Nurşah & Paul Dwyer Yorumuyla Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..