#Yola düş mavi türkü müzik dinle

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın - Moda 03:34

Aydın - Moda

Moda şarkı sözleri ile Biz bizi biliriz boş yere ağlamadık Doğru yola girip hatalı sollamadık Göstere göstere geldi bu aşk aşkların en kralı Birazda sevelim çıkaralım hayatın tadını Bu sene bu sevda moda olur moda Davu..

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında 03:15

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında x2 Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında Yanmam gönlüm yansada Ecel beni alsa..

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Varmış Bir Yokmuş 4.Bölüm 35:50

Bir Varmış Bir Yokmuş 4.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Anadolu pop akımının öncü müzik gruplarıolan Mavi Işıklar, Moğollar, Dönüşüm ve Modern Folk Üçlüsü konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

GÖKHAN DOĞANAY YOLUMUZDAYIZ 2020 04:23

GÖKHAN DOĞANAY YOLUMUZDAYIZ 2020

Söz Müzik Şerif Kayran Aranjör/M.Yönetmeni Mustafa Beyazkuş Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Senaryo Şerif Kayran&Gökhan Doğanay Genel Yönetmen Şerif Kayran SÖZLER Yolumuzdayız Yolumuzdayız Durduramazlar bizi Yolumuzdayız..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında 04:41

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de iki..