#Yola düş mavi türkü müzik dinle

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu 04:52

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu

Eğitim öğretimin tatile girdiği dönemlerde Erzincan yaylalarında çobanlık yapan lise öğrencisi Umut Orhan (17), kızılcıktan yola çıkarak hazırladığı projeyle Alzheimer hastalığına umut oldu. Çoban Umut’un TÜBİTAK projesi..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kamyondan Düşen Tavuğu Araklayan Adam 00:15

Kamyondan Düşen Tavuğu Araklayan Adam

Trafikte ilerleyen tavuk yüklü kamyondan yola atlayan tavuğu arkadan gelen arabadaki adam hemen kapıp arabaya atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaza Atlatmasına Rağmen İstifini Bozmayan Bisikletli 00:18

Kaza Atlatmasına Rağmen İstifini Bozmayan Bisikletli

Aniden yola fırlayan bisikletli arkadan gelen sürücünün iyi refleksleri sayesinde kaza atlatmış. Ancak bisikletlinin umursamazlığı pes dedirten cinsten...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Panelvandan Düşüp Tekrar Binen Adam 00:42

Panelvandan Düşüp Tekrar Binen Adam

Panelvanın arka kısmında yolculuk yapan adam ani frenle açılan kapıyı kapatmak istemiş. Ancak dengesini kaybedip yola düşüp ama hemen araca tekrar binmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşitme Engelliler İçin Özel Maske Tasarladı 02:06

İşitme Engelliler İçin Özel Maske Tasarladı

Eskişehir’de El Sanatları Öğretmeni Sevgi Dedeoğlu, gündelik hayatta kullanılan maskelerin işitme engelli vatandaşlar için olumsuzluklar yaşatabileceği fikriyle yola çıkarak özel bir maske tasarladı...

Maskesiz Yolcuyu Otobüse Kilitledi 01:29

Maskesiz Yolcuyu Otobüse Kilitledi

Bursa’da bir yolcu bindiği otobüste şoför tarafından maske takması konusunda uyarıldı. Ancak yolcu bu uyarıyı dikkate almayınca şoför ilginç bir yola başvurdu. Olay sorumsuz yolcuya kesilen para cezasıyla noktalandı...

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi 00:15

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi

Çöp konteynerini almak için araçla yanaşan temizlik görevlisi için işler hiçte yolunda gitmemiş. Çöp olduğu gibi yola boşalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu 00:25

Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu

Siyah Lastik Krikosunu Güvenlik Üçgeni Olarak Kullanmak. Araç arızalanınca yola Krikosunu güvenlik üçgeni olarak koyunca, kazayı çağıran yolcu...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi 01:13

İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi

E-5 karayolu Haramidere mevkiinde iki sürücü, aynı anda yan yoldan ana yola bağlanmak istedi. birbirlerine yol vermeyince kaza meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasının olması nedeniyle bomboş yolda birbirini sıkıştıran..

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti 01:25

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti

“Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü birileri bedelini ödediği içindir.” Onlar da bunun bedelini ödemek için yola çıktılar. Diyarbakır’da görevli 258 komando, sınır ötesi güvenliğimizi sağlamak için Suri..

Hareket Halindeki Bisiklete Binmek İsteyen Adamın Dramı 00:09

Hareket Halindeki Bisiklete Binmek İsteyen Adamın Dramı

Binmek istediği bisikleti önce yola ittirip sonra binmek isteyen adam bu denemesini başarır gibi olmuş ancak son anda dengesini kaybedip düşmüş..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp 02:31

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp

UĞUR TOLUN... 51 YAŞINDA BİR DOKTOR... İKİ GÜN ÖNCE, KARTEPE'YE GİDECEĞİNİ SÖYLEYEREK YOLA ÇIKMIŞTI... AMA ADETA SIRRA KADEM BASTI... KURTARMA EKİPLERİ ZORLU HAVA KOŞULLARINDA ONU ARIYOR.... ANCAK SHOW HABER EKİBİNİN DE ..

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

Sürücülerin zorlu sınavı 01:16

Sürücülerin zorlu sınavı

YOLA DÜŞEN KARLAR BUZA DÖNÜŞTÜ.. SÜRÜCÜLERİN ZORLU SINAVI BAŞLADI. BAKIN O SINAVDAN KİMLER GEÇTİ KİMLER KALDI...