#Yolculuk yapmak

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916 25:08

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916

The Immigrant, (Göçmen) Charles Chaplin' in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 1917, ABD yapımı sessiz bir komedi filmidir.Chaplin' in Mutual Film Corporation' la çektiği sessiz filmlerin on birincisidir. C..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 2.411 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.510 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 55.Bölüm Ki̇tap Okumak Güzeldi̇r 09:54

Canim Kardeşi̇m 55.Bölüm Ki̇tap Okumak Güzeldi̇r

Galip bey çocuklarını kütüphaneye götürür. Kütüphane ve kitaplar hakkında bilgiler verir. Mine kitapların içinde hayale dalar. Kitapların içinde yolculuk yapar. Bölüm de çocuklara kütüphanenin önemi öğretilmektedir. Mine..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Genç Kızlar Otobüste Birbirine Girdi! 00:52

Genç Kızlar Otobüste Birbirine Girdi!

İngiltere'de yaşanan olayda, aynı otobüste yolculuk eden iki grup genç kız arasındaki kavga, yolculara korku dolu anlar yaşattı. Birbirlerine saldıran genç kızlar uzun süre ayrılmazken, kavganın görüntüleri sosyal medyad..

  • Cowboy tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a Konuk Oldu 02:57

İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a

Yolcularıyla adeta aile gibi oldukları bir otobüs yaratan İETT'nin efsane şoförü Hikmet Abi (Hikmet Yılmaz) Beyaz Show’un konuğu oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Ufolar Gerçek Mi 00:20

Ufolar Gerçek Mi

Viral bir video olarak hazırlanan bu görüntülerde yolculuk yapan kişi gökyüzünde bir UFO kaydediyor. 'No fake' diye de yorum yapmış fakat güzel bir VFX çalışmasından öteye gidemiyor tabi ki...

  • JokerS tarafından
  • 4.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PLANETARIUM Trailer (2017) Natalie Portman, Lily Rose Depp Fantasy Movie 02:28

PLANETARIUM Trailer (2017) Natalie Portman, Lily Rose Depp Fantasy Mov

Planetarium Hakkında: doğaüstü olduğuna inanılan kız yolculuk takip hayaletler ile bağlantı yeteneği. Paris'te yaparken Onlar vizyoner Fransız üretici ile yolları kesişir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni Fragman Geldi 02:27

Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni

Uzayın derin noktalarına yolculuk ederken bir yandan da galaksiyi korumaya çalışan ekibi anlatan Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) filminden yeni fagman geldi. James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman 01:20

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman

Emoji Filmi (The Emoji Movie) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Telefon kullanıcılarının bildiği bütün emojiler mesajlaşma uygulaması olan Textopolis’te yaşamaktadır. Telefonun kullanıcısı tarafından seçilecekl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması 01:11

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması

Tamamı kadın 14 kabin personeli ve 4 pilot, Atlantik’in üzerinden dünyanın etrafını turladı. Yolculuk tam 15 saat sürdü. Hindistan Havayolu Air India, Delhi-San Francisco-Delhi seferini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ta..

Başbakan Yıldırım, Uçakta Kız İstedi 03:15

Başbakan Yıldırım, Uçakta Kız İstedi

Başbakan Binali Yıldırım, KKTC dönüşü uçakta kız istedi...

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

1927'den Günümüze 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını Kazanan İsimler 09:47

1927'den Günümüze 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını Kazanan İsimler

En iyi kadın oyuncuların tarihine kısa bir yolculuk. Oscar için yarışan birbirinden iyi oyuncular arasından sıyrılıp ödülü kazanan isimlerin tamamının yer aldığı enfes video. Academy Award for Best Actress Oscar Winning ..

  • JokerS tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Zebercet - Boş Ev 04:30

Zebercet - Boş Ev

Artık çok geç yarım kalan şeyler için Gücüm yom ayağa kalkmaya Sırtımdaki bıçaklardan kalma yaraları Gerek duymadım saklamaya Boş evimde boş şişeler biriktirdim Biraz anı, biraz acı geçiştirdim Eşyaların yerlerini değiş..

Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce