#Yolda görseniz korkup kaçacağınız kadınlar

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu 01:13

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu

Peru'da sel ve toprak kaymaları nedeniyle can kaybı artarken dün afetten en fazla etkilenen yerlerden Canete'de bir sürücü suda sürüklenen aracı içinden son anda kurtuldu. O anlar kameralara yansıdı. Sulara gömülen yol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Kavgamı Ediyolar Dans Mı ? 01:10

Kavgamı Ediyolar Dans Mı ?

Yolda çekilen sincapların dans mı yoksa kavgamı ettikleri anlaşılmıyor. Belkide oyun oynuyorlar ama ortaya güzel görüntü çıkmış. Seyredelim Ögrenelim :)..

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm 04:13

Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürc..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:22

Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm

11.Bölüm özeti: Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisind..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:18

Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Atv nin sevilen dizisi Ölene Kadar da 11. Bölümde, Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır.İyi seyirler dilerim, kanalımıza ab..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum 03:22

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum

11. Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı 01:46

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı

11.Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin! 03:47

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin!

Vatanım Sensin 21. Bölüm'de; Eşref Paşa'nın ölümü aynı yolda yürüdüğü Cevdet'i derin bir acıya boğar. Kaleme aldığı şiir ile duygularını açıklayan Cevdet, kimliğini gizleyerek hareket etmek zorunda kalır...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  12.Bölüm Fragman 00:53

Ölene Kadar 12.Bölüm Fragman

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır...

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılan Saldırısı 00:03

Yılan Saldırısı

Yolda arabanın üzerine atlayan yılan...

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!! 01:19

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!!

'İçerde' dizisinde Melek rolüyle kariyerinde zirve yapan Bensu Soral, bu kez Nişantaşı'ndaki yardımseverliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncu yolda taksi durdurmaya çalışan yaşlı kadını görünce kayıtsız k..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal  İstanbul 03:32

Mustafa Sandal İstanbul

Ortaköydü seni ilk gördüğüm yer Yağmur gözlerin ıslak yaşlı Kaderinde ben varım sanmışım Yanılmışım çok yaralanmışım Yolda gördüğün o yaşlı çift gibi Ellerin elimde yaşlanacaktık Kadere bu aşkı ben yazdıramadım Teselliym..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..