#Yoldaki buzlanmadan dolayı onlarca aracın birbirine girdiği zincirleme kazası

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı 01:21

Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağması nedeniyle onlarca araç hasar görürken, hayvanlar da telef oldu. Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Ceviz ve yumurta büyükl..

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu 05:43

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, 15 Temmuz Gecesi bombalama sırasında Meclis'e girdiği anlar kameraya böyle yansıdı...

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Sürücülerin Ölümüne Kavgası-Ankara 00:39

Sürücülerin Ölümüne Kavgası-Ankara

Ankara'da meydana gelen trafik kazası sonucu sürücülerin sinirlerine hakim olamayıp birbirlerine ölüme girdiği kavgayı seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'li Senatör McCain  ABD Erdoğan’ın Pyd Konusundaki Ciddiyetini Anlamıyor 04:32

ABD'li Senatör McCain ABD Erdoğan’ın Pyd Konusundaki Ciddiyetini Anla

ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı McCain, Türkiye'nin PYD/PKK konusundaki ciddiyetini yeterince kavramadıkları için Rakka operasyonu yolunda 'bir tren kazası' öngördüğünü söyledi...

Kochevar Felçli Kolunu Yeniden Kontrol Edebiliyor 00:57

Kochevar Felçli Kolunu Yeniden Kontrol Edebiliyor

Bisiklet kazası sonrası boynundan aşağısını hareket ettiremeyen felçli Bill Kochevar, ABD'nin Case Western Reserve Üniversitesi'ndeki araştırmacıların beynine yerleştirdiği sensörler sayesinde artık kolunu yeniden hareke..

  • Umut Tv tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deve ile Minibüs Kaza Yaptı 01:07

Deve ile Minibüs Kaza Yaptı

Umman'da deve ve otobüs kazası böyle görüntülendi. Bu manzarayla karşılaşan kurtarma ekipleri şaşkınlığını gizleyemedi...

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendall Jenner Bisikletten Düştü 00:46

Kendall Jenner Bisikletten Düştü

Son dönemin en gözde mankenlerinden Kendall Jenner talihsiz bir bisiklet kazası geçirdi. Kendall'ın yere kapaklanma anlarını kardeşi Khloe Kardashian Instagram hesabından paylaştı.....

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Long Dark Hikaye  #0 16:44

The Long Dark Hikaye #0

[YENİ BAŞLANGIÇ FACECAM] Tren Kazası Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli The Long Dark oynadım facecam çok eğlenceli geçti iyi seyirler...

Erzurumlu Fenomen Çitos Efe Ölümden Döndü 00:58

Erzurumlu Fenomen Çitos Efe Ölümden Döndü

Trafik Kazası Geçiren Çitos Efe Ölümden Döndü..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada 00:32

Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada

Kadıköy'de otomobille halk otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası saniye saniye araç kamerasına yansıdı...

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk! 01:15

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk!

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmada Taylandlı genç, 72 yaşındaki Avustralyalı turiste yumruk attı. O sırada polise derdini anlatmaya çalışan adam yere düşerek yaralandı. Tartışmanın yaşlı adamın, trafik kazası sonrası..

Böyle Canilik Görülmedi 00:47

Böyle Canilik Görülmedi

Muğla'nın Bodrum İlçesinde canice bir trafik kazası meydana geldi. Otomobilini geri vitese takan şahıs motosikleti ve üzerinde bulunan 2 kişiyi bilnçli bir şekilde ezdi...

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Öldüren Bahar 1962 Türk Filmi İzle 1:36:00

Öldüren Bahar 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenmek üzereyken bir gemi kazası sonucu yabancı bir ülkede esir düşen Yücel'in Sevil'e kavuşmasını anlatır. Henüz çocukken ailesini kaybeden Sevil'i teyzesi yanına alır. Sevil, kuzeni Selim ve arkadaşı ..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..