#Yoldaki buzlanmadan dolayı onlarca aracın birbirine girdiği zincirleme kazası

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni! 05:27

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni!

Son yaşadıkları olaylardan dolayı Kerim'i girdiği depresyondan çekip çıkarmak yine Hülya'ya düşüyor! Cevher Ailesi'nin üst üste yaşadığı kötü olaylar, herkesi olduğu kadar Kerim'i de etkiler. Kerim, depresyona girdiğini ..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Bozuk Para ile Satın Aldığı BMW’nin Peşinatını Ödeyen Değişik Müşteri 00:40

Bozuk Para ile Satın Aldığı BMW’nin Peşinatını Ödeyen Değişik Müşteri

Çin’de Yer Alan Bir BMW Satış Ofisinden Aldığı Aracın 11 Bin Dolarlık Peşinatını Bozuk Para İle Ödeyen Müşteri Mağazayı Birbirine Kattı...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaeli'de Ölüm Yolunda Yine Kaza: 2 Ölü 01:48

Kocaeli'de Ölüm Yolunda Yine Kaza: 2 Ölü

Kocaeli ile Kandıra ilçesini birbirine bağlayan ve sık sık ölümlü kazaların yaşandığı yolda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü hayatını kaybetti...

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada 01:17

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada

Fatih Şehremini'de, trafikte yol verme yüzünde tartıştığı iddia edilen 2 sürücü birbirine girdi. Tekme, tokat ve sopaların havada uçuştuğu kavgada darp edilen adamı bir genç önce tekmeledi ardından da aracın kapısına sık..

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam! 02:07

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam!

Rizeli abimiz, aracını servise su almasından dolayı götürdüğü ama servis yetkilileri vatandaşa aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğunu ve bu yüzden sızdırma yaptığı için hatayı vatandaşta buldu. Rizeli vatanda..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 02:01

Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki araç bir anda alev alarak küle döndü. Aracını Park Caddesi ile Doğal Sokağı'nın kesiştiği kavşağa park eden Hasan Korkmaz, işini halletmek için İnegöl Vergi Dairesi'ne gitti. Pa..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇ 00:39

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇

Bir mekan çıkışı modacı Nur Yerlitaş ile görüntülenen Serkan Kaya, Gülben Ergen-Tolga Duğles aşkı için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Kaya’nın olayı “Herkesin birbirine gönlü kayabilir” şeklinde yorumlaması di..

  • BETA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..