#Yoldan kurtaran adama teşekkür eden koala

Yolda Ölümden Kurtardığı Kirpiyi ve Yavrularını Besleyen Yüreği Güzel Kadın 00:58

Yolda Ölümden Kurtardığı Kirpiyi ve Yavrularını Besleyen Yüreği Güzel

Bu güzel ablamız yoldan kurtardığı bir kirpiye ve onun yavrularını besliyor! Bir gün motor tarafından ezilme tehlikesi yaşayan bir kirpiyi kurtaran bu güzel ablamız daha sonra o kirpinin yavrularını da beslemeye başlamış..

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.569 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçan Araç Otobüse Çarptı 01:11

Uçan Araç Otobüse Çarptı

Uçan araç otobüse çarptı! Çin'de yaşanan bir trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Yoldan çıkan bir kamyon zincirleme kazaya yol açtı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Japonya'da da benzer bir manzara vard..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Bezelyeci Sağa Çek! - Adana 00:33

Bezelyeci Sağa Çek! - Adana

Adanalı dezzelerin mikrofon bulup yoldan gelip geçenlere laf attığı sırada yoldan beklenen bezelyeci geçer. Akşama bezelye yemeği yapacak olan teyzeler hemen bezelyeci anons yapmadan anons yaparak bezelyeciyi durdurur. N..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Selam Verince Dayak Yiyen Adam 00:11

Selam Verince Dayak Yiyen Adam

Yoldan geçen adama selam veren adamın dayak yemesi komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlık Yaparken Yakalanmak 01:00

Hırsızlık Yaparken Yakalanmak

Hırsızlık Yaparken Yakalanınca Yoldan Geçen Adama Saldırıyor Hem Hırsızlık Yapıyor Hemde İnsanlara Saldırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatbikatı Gerçek Sanan Dayı 00:34

Tatbikatı Gerçek Sanan Dayı

Çin'de bir ilkokulda saldırılara karşı yapılan tatbikatta yoldan geçen bir dayı olayı gerçek sanınca suçlu kılığındaki adama uçmuş...

  • JET TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu! 01:15

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu!

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a nazik teklifleri için teşekkür ettiğini belirtti ve Hala sahada olmak istiyorum. Hem sayın Demirören'e hem sayın Dürüst'e hem de sayın Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Bana güvendile..

  • OFSAYT tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur' 02:54

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı 'Şahsıma, ittifakıma ve partime güvenen tüm kardeşlerime, milletime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli'ye teşekkür e..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende 16:25

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende

Vay bee, ne günlerdi. Nerden bilebilirdim ki 6 saniyelik videoların bu denli hayatımı değiştireceğini? İyi ki her zaman hayallerimin peşinden koşmuşum ve bu yolu bırakmamışım. Bu yolda beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı..

  • JET TV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce