#Yollara

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler! 01:09

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler!

SAHTEKARLIK İÇİN TÜRLÜ YOLLARA BAŞVURUYORLAR AMA ARTIK BU KADARINA DA PES!... BU KEZ ÇAY PAKETLİYORUZ DEDİKLERİ EVDE BAKIN NE ÜRETTİLER..

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Süper YETENEK ADAMA BAK :)) 02:04

Süper YETENEK ADAMA BAK :))

Recep İvedik serisinin beşinci filmi olan yapımda Recep bu sefer yanındaki ekiple birlikte yarım kalan önemli bir işi tamamlamak için yollara dökülüyor. Çeşitli spor dallarında profesyonel olarak ter döken genç sporcular..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna’da Sivil Araçlar Yola Döşenen Mayınların Üzerinden Geçti 01:29

Ukrayna’da Sivil Araçlar Yola Döşenen Mayınların Üzerinden Geçti

Ukrayna'da yollara döşenen mayınlar büyük tehlike saçarken bazı araçların sürücüleri korkusuzca araçlarıyla mayınların üzerinden geçti...

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma 05:04

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma

Beni Düşün, Unutma Sözleri Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esinti ile Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve yağmurdan geceye çiçekli perdeler çekerek Beni düşün, beni düşün, unutma En umarsız en umu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirbaz Film İzle 2:02:16

Sihirbaz Film İzle

Sihirbaz İllusionist Türkçe Dublaj hd Film İzle Oscar adayı Belleville'de Randevu nun yönetmeninden yine Oscar'a aday olmuş, unutulmaz bir animasyon… Film, Fransız sinemasının ustalarından Jacques Tati'ye de saygı duruş..

  • Tv Series tarafından
  • 5.978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Oldu 00:35

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Old

Fox News'in ünlü sunucularından Eric Bolling, iş arkadaşlarına erkek cinsel organı gönderince, açığa alındı. Bolling için soruşturma başlatıldı. Ünlü sunucu Eric Boling'in iş arkadaşlarına erkek cinsel organı resmi gönde..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı  - Hayaller Hayatlar! 04:26

İki Yalancı - Hayaller Hayatlar!

İki Yalancı 8. Bölüm'de Duygu, Serkan'ın yaşadığını zannettiği evine gidiyor; bir anda hayallere dalıyor! Bodrum'da yaşadıkları büyük aşk, sona erdikten sonra İstanbul'da farklı yollara giden Duygu ve Serkan yeniden bir ..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

American Honey Türkçe Dublaj Film İzle 2:43:11

American Honey Türkçe Dublaj Film İzle

American Honey filminin konusunda Yaşantısını yoksul ve zavallı biri olarak sürdüren ve bu yaşantısından olabildiğince sıkılmış olan Muskogee, Oklahoma’da bulunan genç Star ”Sasha Lane” karşısına birden çıkan Jack’in caz..

  • PengoTV tarafından
  • 5.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

2018 VW Jetta İlk İzlenimler 02:06

2018 VW Jetta İlk İzlenimler

Merakla beklenen 2018 Yeni VW Jetta nihayet tanıtıldı. Ülkemizin en popüler sedan modellerinden volkswagen jetta yeni yüzünü şu sıralar gerçekleşen detroit otomobil fuarında gösterdi. Yerini aldığı modele göre daha estet..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce