#Yolun ortasında arabanın kapısını açan dengesizler

Aref Ghafouri'nın Ağızları Açık Bırakan Araba Gösterisi 01:00

Aref Ghafouri'nın Ağızları Açık Bırakan Araba Gösterisi

70 km hızla üzerine doğru gelen arabanın önünden aniden kayboluyor ve hızla gelen araç sadece boş bir kumaşa çarpıyor. Daha sonra ise Aref arabanın içinden çıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam! 02:07

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam!

Rizeli abimiz, aracını servise su almasından dolayı götürdüğü ama servis yetkilileri vatandaşa aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğunu ve bu yüzden sızdırma yaptığı için hatayı vatandaşta buldu. Rizeli vatanda..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntülenmiş İlk Trafik Kazası 00:09

Görüntülenmiş İlk Trafik Kazası

Tarihin ilk çekilmiş trafik kazası sayabileceğimiz görüntülerde, bir arabanın at arabasına çarpıp parçaladığını görüyoruz. Görüntülerin tarihi ve yeri bilinmiyor ama arabanın modelinden ve sokak dizaynından, 20.yy başlar..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntülenmiş İlk Trafik Kazası 00:09

Görüntülenmiş İlk Trafik Kazası

Tarihin ilk çekilmiş trafik kazası sayabileceğimiz görüntülerde, bir arabanın at arabasına çarpıp parçaladığını görüyoruz. Görüntülerin tarihi ve yeri bilinmiyor ama arabanın modelinden ve sokak dizaynından, 20.yy başlar..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Bu Araba Kaç Vites 00:07

Bu Araba Kaç Vites

Arkadaşının yeni aldığı arabanın kaç vites olduğunu soran eleman hiç beklemediği bir cevap ile karşılaşmış. Arabanın vitesini bir anda elinde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Yalancının Birine 03:31

Emel Sayın - Yalancının Birine

ŞARKI SÖZLERİ Yalancının birine kapıldı kaldı gönül, İnandı yandı yine çekilmez oldu ömür. Ne gözlerin yeşili, ne saçların sarısı Geçti yolun yarısı çekilmez oldu ömür. Ne esmerinde vefa, ne kumralında safa. Hepsid..

Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Ferdi Tayfur  Yuvasız Kuşlar 03:39

Ferdi Tayfur Yuvasız Kuşlar

Garibim halime bakıp ta gülme Yolun düşer gurbet ele sende yanarsın Yolun düşer gurbet ele hasret çekersin Ümitsizde olsa hayırsızda olsa Gönül verdiğin Ölümden korkmayıp yine seversin Kimseden korkmayıp yine seve..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Baran Aksu - Oldu mu Yar 05:14

Baran Aksu - Oldu mu Yar

Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Oldu mu yar oldu mu istediğin oldu mu Oldu mu yar oldu m..