#Yolunu şaşıran

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü 06:25

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz 08:12

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum 08:09

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı 01:46

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı

Daha Dün Annemizin Şarkısı Sözleri: Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz,yaşasın okulumuz Daha dün bir bebekken,şimdi öğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor 00:50

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor Bolu'da 1944 yılından bu yana Eskiçağa köyü halkına ve Zonguldak yolunu kullanan sürücülere hizmet veren çay ocağında, odun ateşinde demlenen çayın fiyatını müşteriler belirliyor..

 Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter minik Mawa Kawa yine yaramlık peşindedir. Ayı yakın arkadaşı kaplan ile satranç oynamaktadır. Kaplanın yerini alan küçük kız bu oyunda zaferi ele alır. Bu zaferi sinderemeyen ayı ve kaplan çocuğu alt e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi 05:07

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi Engellemeler sebebiyle pek çok kullanıcı hem bilgisayardan, hem de cep telefonu veya tabletten bu servislere erişmek için VPN üzerinden bağlantı kurma yolunu seçiyor...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek 00:29

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek

Yaya öncelikli trafik kurallarının uygulandığı İsveç'te, Kofors kentinde araçlar yaya geçidinde bu kez alışılmışın dışındaki yayalar için durdular. Hofors kentindeki araç yolunu karşıdan karşıya geçmeye karar veren ördek..

  • Cowboy tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılbaşı Alışverişine Bebekle Nasıl Gidilir? 01:12

Yılbaşı Alışverişine Bebekle Nasıl Gidilir?

Eğitici videolarıyla tanıdığımız Jordan Watson'dan yeni bir video geldi. Alışveriş sırasında AVM'lerde kaybolan çocukları bulmanın basit bir yolunu bizlerle paylaşıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam 10:52

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam

Matrix filminin efsane çekim tekniklerinden biri olan Bullet-Time efektini oluşturmak için bir çok yapımcı onlarca kamera kullanıyor. Fakat Google mühendislerinden Ben Krasnow, saniyede 21.500 kare hızla çekim yapabilen ..

  • Cowboy tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Çılgın Mucit Colin Furze Kendine 'AT-ACT Walker' Yaptı 03:45

Çılgın Mucit Colin Furze Kendine 'AT-ACT Walker' Yaptı

Çılgın icatlarıyla gönlümüze taht kuran Youtube'un en yaratıcı mucitlerinden Colin Furze bu defa kendine Star Wars'un 'AT-ACT Walker'ından yaptı. Devasa aletin içini de bir güze dizayn eden Colin kendini düşmanlarından k..

  • Cowboy tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı 00:24

Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı

Gün geçmiyor ki bir çılgınlıkla daha karşılaşmayalım. Nişantaşı'nda gerçekleşen olayda, Murat Efe‏ isimli kişinin kaydettiği video adeta insanın kanını donduruyor. Murat Efe‏'nin hepimizin yolunu kestiği şeklinde tanımla..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Alasya - Aşk Rengi 02:34

Zeynep Alasya - Aşk Rengi

Nereye gidiyorsun, nereye ? Düşündün mü acaba sonunu ? Görünen sen bile değilsin ki Kaptırdın gidiyorsun Bilmeden yordamını yolunu Aşk rengi bu, aşk rengi bu Başka renge benzemez Elini,ruhunu,kalbini yakar geçer Hiç acı..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşçiler 00:52

Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşç

Duvar örmenin en eğlenceli yolunu bulan işçiler briketleri domino taşı gibi dizdiler. Dizdikleri briketler bir bir yıkılmaya başlayıp son briket de düşünce bu defa da sondan başa doğru yerlerine oturmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..