#Young sheldon 1x16 fragmanı

Kabus Teaser 00:59

Kabus Teaser

Korku, gerilim türündeki film Gürbüz Prodüksiyon yapımıdır. Kabus 30 Mart 2018'de Sinemalarda..

Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Luke Cage 2. Sezon Teaser 00:20

Luke Cage 2. Sezon Teaser

Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bul..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Taksim Hold'em Fragman 01:02

Taksim Hold'em Fragman

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındalki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Ama o tüm ısrarlara rağmen protestoya katılmayı reddeder. Her hafta yaptıkları gibi evde lise arkada..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Take Two Teaser 00:30

Take Two Teaser

Take Two Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 21 Haziran Perşembe Günü ABC'de Başlıyor. » Take Two Perşembe Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Rachel Bilson, Eddie Cibrian..

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 00:59

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 00:40

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Ozark 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser Yayınlandı. Burada sezon dışı kavramı yok. Ozark 31 Ağustos'ta geri dönüyor..

Shameless 9. Sezon Teaser 01:00

Shameless 9. Sezon Teaser

Shameless 9. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Eylül Pazar Günü Showtime'da » Shameless Pazar Günleri Saat 9:00pm Showtime'da » Oyuncular: Emmy Rossum, Steve Howey, Shanola Hampton, Cameron Monaghan, William H. Macy..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

BAKED IN BROOKLYN 02:12

BAKED IN BROOKLYN

BAKED IN BROOKLYN - fragmanı sizlerle, haydi seyredelim :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı 00:49

Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı

Heyecanlı bir yarış sahnesinden kesitler içeren fragman tanıtımı merakla beklenen filme daha da heyecan katıyor. 16 Haziran 2017'de sinemaya girecek Pixar filmi Cars 3 (Arabalar 3)'den yayınlanan ilk fragmanı izliyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
02:16

"Spider-Man: Homecoming" İlk Fragman

2016 yılının en konuşulan filmlerinden biri olan Captain America: Civil War‘da kendini gösteren Spider-Man, 2017’de yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı sonunda..

Hızlı ve Öfkeli 8 - Türkçe Altyazılı Fragman 03:07

Hızlı ve Öfkeli 8 - Türkçe Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe Altyazılı ilk fragmanı sizlerle. Fast and Furious 8 Türkçe Altyazı..

  • Film İzle tarafından
  • 13.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A Cure for Wellness - Fragman (2017) 02:44

A Cure for Wellness - Fragman (2017)

A Cure for Wellness Filminin İlginç ve Korkutucu Yeni Fragmanı Yayınlandı! Korku-gerilim türündeki A Cure For Wellness, yönetmenin The Ring’den sonra çektiği bu türdeki ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Vizyon Tarih..

  • PengoTV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi 02:29

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi

Starring: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller Before I Fall Official Trailer 1 (2017) - Zoey Deutch Movie What if you had only one day to change absolutely everything? Samantha Kingston has everything: the perfect f..

  • PengoTV tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Felak (2017) Fragman 01:31

Felak (2017) Fragman

2017 yılı içinde gösterime girecek Felak filminin fragmanı. Filmi Mehmet Emin Şimşek yönetiyor. Banu Şimşek filmin oyuncuları arasında...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kung Fu Yoga (2017) Fragman 01:52

Kung Fu Yoga (2017) Fragman

Oyuncular: Jackie Chan, Disha Patani, Amyra Dastur Yönetmen: Stanley Tong 2017 yapımı Kung Fu Yoga filminin fragmanı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 3. Teaser Fragman 02:00

Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 3. Teaser Fragman

2017'de gösterime girecek Arabalar 3 (Cars 3) filminin yeni teaser fragmanı. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Owen Wilson, Jason Pace ve Jose Premole gibi isimler de bulunuyor. Cars 3 Teaser Trailer 3 (2017) Disn..

  • PITIRCIK tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 2. Teaser Fragman 01:53

Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 2. Teaser Fragman

2017'de gösterime girecek Arabalar 3 (Cars 3) filminin yeni teaser fragmanı. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Owen Wilson, Jason Pace ve Jose Premole gibi isimler de bulunuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce