#Yozgat polis okulu

Protesto Ederken Az Kalsın Bok Yoluna Giden Dayı 03:00

Protesto Ederken Az Kalsın Bok Yoluna Giden Dayı

Emekli olan Polis Amcamız kendi çapında küçük ama insanlık için büyük bir eylem yapmaya kalkışır . Yalçın Küçük kılığında protestosunu yaparken kendisini tabure 'den kendisini boşluğa bırakır...

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanlar 13:40

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanla

Örümcek Adam ve süper kahraman dostları Lamborghini süper araba ile çok tehlikeli bir parkurda yarış yapıyorlar. Yarışmaya Deadpool, Hulk, Venom, Jokerin polis kuzeni Joker, Batman, Süpermen, Flash, Kaptan Amerika, Wolve..

  • PengoTV tarafından
  • 3.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı! 15:11

Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı!

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin alkollü araç kullanırken bir polis memurunu şehit etmişti.Rüzgar Çetin'in açıklaması Ahmet Hakan'ı kızdırdı!..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Yanlarken Polise Yakalanmak 06:59

Yanlarken Polise Yakalanmak

trafik canavarları yanlarken polis durduruyor uyarısını yapıyor insaniyetli davranıp ceza yazmıyor ve sonuç aynı canavarlığa devam. bunlar resmen trafik teröristi..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Benliğimi Yitirdim Herşeyimi Yitirdim 01:20

Benliğimi Yitirdim Herşeyimi Yitirdim

Filmin Adı: Polis Dosyası Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Binnaz Avcı Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1989..

Nuri Alço'nun Yavrusu 00:50

Nuri Alço'nun Yavrusu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

O Bize Oros...... Öğretti 00:28

O Bize Oros...... Öğretti

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı 01:32

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda makas atarak zincirleme kazaya yol açan sürücü gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 206 lira para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmec..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Kendini Rambo Sanan Şaşkın Güvenlik Gücü 00:27

Kendini Rambo Sanan Şaşkın Güvenlik Gücü

Aksiyon filmi edasıyla biranda çatışmada ortaya atılan güvenlik kuvvetleri mensubu kişi kendi arkadaşını böyle vurdu!..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu 00:28

Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:47

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Uslu evinin bulunduğu sokakta görüntülenmesine tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sorulara cevap vermeyen Uslu, AA ekibini polis çağırmakla tehdit etti...

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu 00:30

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu

Erzurum'da tırın gizli bölmesinde 20 bin 400 paket kaçak sigarayla yakalanan Ukraynalı şoför, çok şaşırdığını belirterek, Aaa! Onları kim koydu sözleriyle tepki verdi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su..