#Yozgat polis okulu

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi 00:49

Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi

Çin'de anne ve bebeğine sert şekilde müdahale eden polislerle çevredekiler ilk önce sözlü tartışmaya girmiş daha sonra ise polisleri tekme tokat dövmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizzacıya Havai Fişekli Saldırının Yapılması 00:47

Pizzacıya Havai Fişekli Saldırının Yapılması

İngiltere’nin Liverpool kentinde, pizzacıya atılan havai fişek sistemi 70 ateş yapmış. Havai fişek patlaması pizzacıda maddi hasara yol açmış ve polis, olayla ilgili soruşturma başlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam 02:14

Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam

Polisten kaçarken trafiği birbirine katan zanlı en son öyle bir kaza yaşıyor ki direk teslim olsa canı bu kadar yanmazdı herhalde.....

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Gibi Kaçış - ABD 02:36

Film Gibi Kaçış - ABD

ABD'nin Teksas eyaletinde elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınan bir kadın, önce kelepçeden kurtuldu, ardından polis arabasını kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Gibi Firar 01:55

Film Gibi Firar

Amerikada bir markette hırsızlık yaparken yakalanan kadın suçlu önce kelepçelerinden kurtuldu sonra ise içinde bulunduğu polis aracını gasp etti...

70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi 00:36

Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi

Amerika'da bir eve baskına gelen polisleri akıl dolu davranışla oyuna getiren şüpheli şahsın amatör kameralara yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücü Aracını Yolun Ortasına Bırakıp Alışverişe Gitti 00:57

Kadın Sürücü Aracını Yolun Ortasına Bırakıp Alışverişe Gitti

Sivas'ta bir kadın sürücü, otomobilini yolun ortasına park edip markete alışveriş yapmaya gitti. Durumu gören vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı  Ölü Ve Yaralılar Var 02:00

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı Ölü Ve Yaralılar Var

Edinilen bilgiye göre, Kilis Adliyesi içerisinde duruşma salonlarının bulunduğu yerde bir kişinin tabanca ile davalı olduğu kişilerin üzerine ateş açtığı en az bir kişinin öldüğü, 4-5 yaralı olduğu öğrenildi. Olay yerine..

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi! 01:17

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral'ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı...

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması 02:06

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması

İşlediği bir suçtan dolayı polise yakalanan genç hokkabazlık yaparak şirin ve samimi gözükmeye çalışıyor. Oldukça zeki bir zanlı.....

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını 00:54

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan bir adam elindeki cep telefonuyla yanlış eve giren polisleri sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak reklam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Nusret'e Rakip Polisimiz 00:42

Nusret'e Rakip Polisimiz

Bu güzel videosuyla Nusret'e kafa tutar bu polisimiz. Helal Olsun...

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu 00:36

Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu

Kapıyı kırarak eve giren polislerden kaçarak kurtulmayı başaran adamın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..