#Yozgat polis okulu

Şemsiyeli Hırsızlar Kamerada 02:47

Şemsiyeli Hırsızlar Kamerada

Antalya'da şemsiyeyle yüzlerini gizleyerek bir iş yerinden para ve televizyon çalan 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlığı gerçekleştiren bir kişinin iş yeri sahibinin hem arkadaşı hem de daimi müşterisi olduğu o..

Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..

İş Hanında Herkesin Gözü Önünde Çuval Dolusu Tişörtü Çaldılar 02:48

İş Hanında Herkesin Gözü Önünde Çuval Dolusu Tişörtü Çaldılar

Güngören’de bir iş hanına giren iki şüphelinin çuval dolusu tişörtü çalması kameralara yansıdı. Şahıslar çaldıkları tişört dolu çuvalla kayıplara karışırken kamera görüntülerini inceleyen polis zanlıların yakalanması içi..

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu 01:08

Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Kadıköy Barbaros Mahallesi'nde lüks bir otomobilde erkek bir şahıs, başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi...

Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Saklanan Çok Akıllı Hırsız 00:49

Polisten Saklanan Çok Akıllı Hırsız

Polis baskınında , evin içinde kendini kamufle eden çok akıllı hırsız...

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı 00:34

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, FETÖ’nün yurt dışı yapılanması kapsamında aranan bir kişi, Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken polis ekipleri tarafından yakalandı...

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi 01:16

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi

Bankacı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle yaklaşık 260 gündür aranan Erhan Timuroğlu, C.A. isimli bir şahısla birlikte Sancaktepe'de yakalanmıştı. Önceki gün polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ..

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği 01:14

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği

Şişli Mecidiyeköy'deki bir iş merkezinin önüne bırakılan sahipsiz çanta paniği neden oldu. Polis ekiplerinin şerit keserek Mecidiyeköy istikametini trafiği kapattığı olayda, bomba imha uzmanları tarafından incelenen pake..

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Metrobüs Yolunda Kaza 00:37

Metrobüs Yolunda Kaza

Metrobüs yolunda bulunan görevli bir araç, Edirnekapı istasyonunda durakta duran metrobüse arkadan çarptı. Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Seferler aksamalı olarak gerçekleşiyor...

Aranan Şahıs Kadını Rehin Aldı 00:46

Aranan Şahıs Kadını Rehin Aldı

Adana'da polis tarafından aranan şahıs bir kadını rehin aldı...

Rehineyi Kurtarma Çalışmaları 00:45

Rehineyi Kurtarma Çalışmaları

Suçlunun elinde olan rehine polis nasıl kurtarırım derdinde bir anda beklenmedik bir yerden aniden yardım geliyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Beşler İntikam Peşinde  En Sonunda Tekinden İntikam Alıyor 02:04

Maskeli Beşler İntikam Peşinde En Sonunda Tekinden İntikam Alıyor

Soygunu yapan maskeli beşler fakat polis tekini tutukluyor..

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle 1:08:18

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle

Film, bir trafik kazasına tanıklık yaptığı için hayatı değişen bir adamın hikâyesini konu edinir. Kemal ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Günün birinde bir trafik kazası yüzünden Kemal’in başı derde girer. Kazada bi..

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı 01:00

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçede tuhafiyecilik yapan 44 yaşındaki Ertuğrul Gök, evinin terasına çamaşır teli takmak için çıktı. Gök’ün elindeki tel, rüzgarın da etkisiyle sokaktaki elektrik teline temas etti. Elektrik akımı..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahsum Kıza Arkadan Şiddet Uygulayan Kötü Adam 00:07

Mahsum Kıza Arkadan Şiddet Uygulayan Kötü Adam

Rusya da, Yolda yürüyen kıza arkadan sinsice yanaşıp sonra tek hamlede yere seren kötü adam olay yerinden hemen kaçtı. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. bu olayların önlenilmesi için gereken tedbirlerin alınma..

  • Cowboy tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Metro İstasyonunda Alarm 00:22

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm

İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Görgü ta..

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor 02:11

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor

Pakistan'da polis, mahkeme tarafından iptal edilen seçim yasasındaki değişikliği protesto eden göstericilere operasyon düzenledi.Cumartesi günü polise yapılan baskınlara rağmen protestocular, Pakistan'ın başkenti İslamab..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..