#Yozgat polis okulu

Minik Irmak'ın sevimli şakası 01:21

Minik Irmak'ın sevimli şakası

SAMSUN'DA YAŞAYAN, 4 YAŞINDAKİ KÜÇÜK IRMAK, YOLUNA AYAĞINI UZATAN POLİS MEMURUNA ÖYLE BİR HAREKETTE BULUNDU Kİ... GÖRENLER ŞAŞIRSIN MI, GÜLSÜN MÜ BİLEMEDİ....

Annesini, eşini ve beş çocuğunu rehin aldı 03:03

Annesini, eşini ve beş çocuğunu rehin aldı

Adıyaman’da annesini, eşini ve 5 çocuğunu rehin alan yabancı uyruklu şahıs, polis ekiplerince yakalanarak yaka paça gözaltına alındı...

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

İstanbul polisi dönüş trafiğini havadan denetledi 02:23

İstanbul polisi dönüş trafiğini havadan denetledi

Kurban Bayramı tatili dönüşü İstanbul'un giriş noktalarında oluşan trafik yoğunluğu polis helikopteri ile havadan denetlendi...

'Kızımı kaçırdılar' dedi, yardım istedi 01:25

'Kızımı kaçırdılar' dedi, yardım istedi

SOSYAL MEDYA, DÜN BİR BABANIN 'KIZIMI KAÇIRDILAR, HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM' MESAJINI KONUŞTU... POLİS 18 YAŞINDAKİ KIZIN İZİNİ BULMAYA ÇALIŞIRKEN, HERKESİ ŞOKE EDEN BİR GELİŞME YAŞANDI.....

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ 00:54

TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ POLİS TARAFINDAN GÖZ ALTINA ALINDI..

8 yaşındaki Ali Kemal’e acı veda! 01:29

8 yaşındaki Ali Kemal’e acı veda!

Antalya'nın Alanya ilçesinde ailesiyle birlikte tatil yapan Ali Kemal Güler (8), konakladıkları otelin havuzunda boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Güler'in cenazesi ailesi tarafından morgdan alınarak ..

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı! 02:17

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı!

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen polis yoğun çaba harcadı. 'Bitti' derken, yeniden başlayan kavgayı polisin, Yeter artık ya. Uzaklaşın artık anonsu da durduramadı. Kavga, polisin ya..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Taciz şüphelisine linç girişimi! 01:22

Taciz şüphelisine linç girişimi!

Küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsa linç girişimi! Polis mahallelinin elinden zor aldı..

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Bir minibüste 21 kaçak göçmen yakalandı 00:17

Bir minibüste 21 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli'de TEM Otoyolu üzerinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir minibüste 21 düzensiz göçmen yakalandı...

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da yaraladı 01:54

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da y

Diyarbakır'da seyyar manavdaki husumetlilerine ateş eden 2 kişi, manavda oturan iki kişi ile o sırada Lunapark 'tan çıkan baba ile 3.5 yaşındaki oğlunu da yaraladı. Polis ekipleri 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra kaça..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

ŞAFAK VAKTİ DEV OPERASYON 00:54

ŞAFAK VAKTİ DEV OPERASYON

BURSA EMNİYETİ 850 POLİS İLE ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ...

Kimlik isteyen polise bıçak çekti! 01:23

Kimlik isteyen polise bıçak çekti!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde trafik polislerine kimliğini vermeyen motosiklet sürücüsü, tüm ikazlara rağmen ekiplere zorluk çıkarmasının ardından yaşanan arbede esnasında cebinden bıçak çıkarınca polis tarafından bacağı..

4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu 01:53

4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu. Polis, cinayet şüphesiyle yaşlı kadının oğlunu gözaltına aldı...

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı! 02:09

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı!

İstanbul Sultangazi'de bankadan parasını çeken Furkan Tosun, kapkaça uğradı. Aracıyla kapkaççıları kovalamaya başlayan Tosun, kaza yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, soyguncuların kullandığı otomobilin p..

Polisin Elinde Patlayan Yumurta 00:32

Polisin Elinde Patlayan Yumurta

Sabah karakola giden polislerden biri kahvaltısını hazırlarken mikrodalga fırına yumurta koymuş. Yumurtayı daha sonra eline alan polis şok yaşamış. Polisin elindeki yumurta bir anda patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 3 yıl önce
KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ 02:15

KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ

Ankara'nın Sincan ilçesinde Mustafa S. (27), 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğunu darbedip, cinsel tacizde bulunduğu, kız arkadaşı Dilek A. (18) da yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Mağdur kızların yakınları, ad..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..