#Yozgatlı işçi

Ayşem  Türkan Şoray Türk Filmi 1:37:41

Ayşem Türkan Şoray Türk Filmi

Filmin Konusu: Ayşe (Türkan Şoray) üzüm bağlarında çalışan işçi bir kızdır ve her sene olduğu gibi en çok üzümü toplayarak üzüm ecesi olur. Aynı bağlarda çalışan Hasan (Tanju Gürsu) ise Ayşe’ye aşıktır fakat ona bir türl..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Lotodan 10 Milyon Dolar Kazanan Adamın Çılgın Sevinci 00:47

Lotodan 10 Milyon Dolar Kazanan Adamın Çılgın Sevinci

ABD'de lotodan milyonları kazandığını öğrenen Özel bir şirkette ofis çalışanı olan bir adamın sayısal lotodan 10 milyon dolar kazandığını öğrendiği o anlar ve sonrasında yaşadığı çılgın sevinçi..

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada 03:29

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dünyanın en yüksek 3'üncü baraj inşaatı yüzde 60'ı tamamlanırken istenmeyen kazalarda meydana geliyor. Tünel hattı çalışmasını sürdüren inşaat firması,Yusufeli yeni kara yolu Sarıgöl Hattı T ..

  • Cowboy tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar 01:48

3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar

İstanbul'da bazı meslek dallarında acil eleman ihtiyacı var. Örneğin 3 bin TL maaşla garson ya da bulaşıkçı aranıyor. Ama esnaf çalışacak işçi bulamamaktan şikayetçi...

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi 01:49

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi

Bir inşaat ustasının sosyal medyada yayınlanan konuşması büyük tepki çekti. İnşaat sırasında yaptığı yanlışları gülerek anlatan işçi izleyenlerin tepkisini çekiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm 49:30

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm

Adana'nın güçlü ve zengin toprak ağası Muzaffer Bey’in (Mehmet Aslantuğ) çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan Güllü (Özgü Namal), aynı fabrikada makinacılık yapan Kemal’i (Caner Cindoruk) sevmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Senin Alacağın Çöp Bile Benim İçin Değerli 00:27

Senin Alacağın Çöp Bile Benim İçin Değerli

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar...

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar 00:10

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar

Ulan insan bi düşünür acaba ben bunu tutabilir miyim tutamaz mıyım? çok değiş azıcık düşününce kavramak hiç de güç değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa 01:00

Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, şimdi de inşaat işçilerine baklava dağıtırken karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maaş Aldıktan Sonra Sevinen İşçiler 00:49

Maaş Aldıktan Sonra Sevinen İşçiler

Hunharca oynayan işçiler..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helikopterle Beton Dökmek 00:59

Helikopterle Beton Dökmek

Amerika'nın Washington eyaletinde yapılan bir inşaatta helikopter ile beton dökümü yapıldı. İnşaat işçisi tarafından kaydedilen görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikam Film İzle 1:32:00

İntikam Film İzle

İNTİKAM – THE SALVATİON 2014 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE 2014 yapımı olan bu film de 1870′ li yılların Amerikasında ailesini öldürülen bir işçi intikamını alır, ancak öldürdüğü insan o zamanın en büyük çetelerinden birisinin kard..

  • Tv Series tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..