#Yozgatlı işçi

Ölümden Kıl Payıyla Kurtuldular 00:54

Ölümden Kıl Payıyla Kurtuldular

İki işçi yolda yürürken altından geçtikleri vinçten demir levha düştü. İşçiler kıl payıyla ölümden kurtulurken o anlar kameraya anbean böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servis aracı duran kamyona çarptı: 12 yaralı 00:42

Servis aracı duran kamyona çarptı: 12 yaralı

Bursa'da işçi taşıyan servis, park halindeki kamyona çarptı. Kaza sonrası serviste bulunan 12 kişi hafif yaralandı...

Sokak köpeğine serenat 00:42

Sokak köpeğine serenat

Manisa’nın Yunusemre Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Muğdat Kırhan isimli işçi, sokak köpeğine arabesk şarkı söylerken bir vatandaş tarafından görüntülendi...

Alman Vatandaşından Duygulandıran Afrin Yorumu 00:45

Alman Vatandaşından Duygulandıran Afrin Yorumu

Almanya'da torna atölyesinde çalışan bir Türk işçi, Alman olan mesai arkadaşına Afrin Harekatı ile ilgili sorduğu soruya duygulandıran yanıt aldı...

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü 01:12

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü

Fransa'da işçi sendikalarının Mücadele Birliği sloganıyla ülke genelinde grev ve gösteri çağrısının ardından binlerce kişi sokağa indi. Fransa'da bugün, hükümetin yapmayı planladığı özelleştirmeye karşı 10 binlerce ins..

Vinci Kendine Salıncak Yapan Adanalı 00:36

Vinci Kendine Salıncak Yapan Adanalı

Adana’da vince bağlanan halatının üzerine salıncak gibi oturarak metrelerce yüksekliğe çıkan işçi, yürekleri ağza getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çimento Torbalarını Forklift Gibi Taşıyan Adam 00:42

Çimento Torbalarını Forklift Gibi Taşıyan Adam

Rus inşaat işçisi, çimento torbalarını düzenli bir şekilde omzuna yerleştirip taşıyarak iş makinalarını aratmadı. Rusyada ortaya çıkan görüntülerde inşaat işçisi, taşımak istediği çimento torbalarını düzenli bir şekilde..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle 1:02:59

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafyaya karşı mücadele eden bir adamın yaşadıklarını anlatır. Ahmet, Almanya’ya işçi olarak gitmiştir. Kız kardeşi Emine ve karısı Filiz ise Ahmet’in yolunu gözlemektedir. Ahmet’in dönüşüne günler kala, m..

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı 00:42

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı

Pakistan'da bir tandır fırınında çalışan iki işçi ekmek yetiştirmek için seri bir şekilde çalışıyorlar. Biri hamuru fırıncıya uzatır fırıncıda yerde bulunan fırının içindeki duvara hamuru yapıştırır. Bir anlık dalgınlık ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

 Drone ile Görüntülenen Corona Toplu Mezar ABD ,Hart Island'dan 01:02

Drone ile Görüntülenen Corona Toplu Mezar ABD ,Hart Island'dan

Drone tarafından görüldüğü gibi Hart Island'daki NY Corona covid-19 ölen insanların Toplu Mezarı.ABD'nin korona virüs toplu mezar adası Reuters'ın dünyaya servis ettiği drone görüntüleri güne damgasını vurdu. ABD, defi..

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor 06:00

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor

Eskişehir’de sabah ve akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesine giden işçi trafiğinin yoğunluğuna dikkat çeken Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “İşçiler en azından 1 saatini yolda geçiriyor. Bu saatlerde büyük..

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi! 01:57

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi!

Bakırköy Belediyesi'nde sözleşme yenileme eylemler sürüyor İşçiler bir kez daha Başkan Kerimoğlu'nu protesto etti Bakırköy Belediyesi'nde çalışan bir kısım işçi ve memurlar, Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yerel seçimlerden ..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Ranzadan Yere Çakılan Adam 00:18

Ranzadan Yere Çakılan Adam

Rusya'da bir şantiyede çalışan işçi istirahat vaktinde ranzasında uyurken aşağıya düşmüş ve anlaşılan canı çok yanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Arnavutköy'de taş ocağında göçük! 01:21

Arnavutköy'de taş ocağında göçük!

Arnavutköy'de taş ocağında yaşanan göçükte iki işçi hayatını kaybetti...

Hilti ile Göbek Yağlarından Kurtulun 00:06

Hilti ile Göbek Yağlarından Kurtulun

Bir evin bahçesinde çalışma yapan işçi, kullandığı hiltiye göbeğine dayamış ve keyfine bakmış. Hilti göbek yağlarını yakar mı acaba?..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolu... Hortum... Fırtına... 03:16

Dolu... Hortum... Fırtına...

HORTUM, DOLU VE FIRTINA İZMİR'İN ÇEŞME İLÇESİNE KABUSU YAŞATTI. ÇATILAR UÇTU, TEKNELER ALABORA OLDU. 16'SI İŞÇİ 18 KİŞİ YARALANDI. URLA'DA DA DOLU SERALARI DELİK DEŞİK ETTİ.. BALIKESİR'İN AYVALIK İLÇESİNDE İSE İKİ AFET K..

Kamyon Kasası Kapağına Çarpan Bisikletli Yere Serildi 00:28

Kamyon Kasası Kapağına Çarpan Bisikletli Yere Serildi

Kamyondaki malzemeleri indirmek için kasanın kapağını açan işçi karşıdan gelen bisikletliyi far etmemiş. Bisikletli kapağa çarpınca yere serilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..