#Yoğurtlu karnabahar kavurma

Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır 03:43

Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır

Malzemeler: 250 gr kavurma 1 adet orta boy soğan 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Maydanoz..

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!) 01:04

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!)

Malzemeler 1 adet bazlama ekmeği 120 gram kaşar peyniri 100 gram kavurma 1 adet yumurta 1 adet domates (halka dilimlenmiş) 4 adet yeşil biber (uzunlamasına ikiye kesilmiş) 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (kenarl..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Misket Köfte Nasıl Yapılır 06:32

Misket Köfte Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram dana kıyma 1 adet Soğan 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Galeta Unu 2 yemek kaşığı Ceviz 1 çay bardağı Un 1 su bardağı Sıvıyağ 1/2 çay kaşığı Kimyon Kırmızı biber Karabiber Tuz Yoğurtlu Naneli ..

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi 14:05

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi(hazir yufkadan) Yoğurtlu Patates Topları..

Kazanan Takımın Yemek Mutluluğu Ödülün Tadını Çıkardılar 61. Bölüm Survivor 2018 01:10

Kazanan Takımın Yemek Mutluluğu Ödülün Tadını Çıkardılar 61. Bölüm Sur

Ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı yoğurtlu et dönerin tadını çıkardı...

  • BETA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi  Meze Tarifleri 02:10

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi Meze Tarifleri

Közde yoğurtlu kırmızı biber mezesi malzemeleri - 10 adet kırmızı biber - 3 yemek kaşığı zeytinyağı - 6 yemek kaşığı süzme yoğurt - 3 yemek kaşığı su - 1 diş sarımsak - tuz..

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri 03:04

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri

Önemli bilgi: Biz patatesleri yoğururken içine DEREOTU da ekledik. Tercihe göre siz de ekleyebilirsiniz. Video da göstermeyi unuttuk. Meze tarifleri sevenlere yoğurtlu ve sarımsaklı nefis bir patates mantısı tarifi vid..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi 02:26

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi

Sebze yemeği sevenler için nefis bir yaz yemeği olan bulgurlu yoğurtlu semizotlu yemek tarifi videosu hazırladık. Yapımı kısa sürüyor ve oldukça da kolay...

Ziynet Sali - Aşk Nerede 01:09

Ziynet Sali - Aşk Nerede

yoğurtlu..

Gökçe Kırgız - Eylül 01:05

Gökçe Kırgız - Eylül

yoğurtlu..

Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 03:22

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 3 su bardağı soğuk su 1 yemek kaşığı un bir tane yumurta yarım çay bardağı tel şehriye 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı Kuru nane yeteri kadar tuz hazırlanışı yoğurdumuzu çor..

Yayla Çorbası Tarifi 03:57

Yayla Çorbası Tarifi

Yayla çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 2 3 su bardağı yoğurt bir tane yumurta 1 yemek kaşığı un bir çay bardağı kadar pirinç 3 su bardagi soguk su isteyenler et suyu ya da tavuk suyu de katabilirler ben bir bardak..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Çıtır Çıtır  Fırında Kabak Cips Tarifi 01:16

Çıtır Çıtır Fırında Kabak Cips Tarifi

Kabak Cipsi Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 kabak Sıvı yağ tuz parmesan peyniri Hazırlanışı; 1. Kabağı ince ince doğrayalım. Eğer aparatınız yoksa bıçakla da kesebilirsiniz. 2. Kabakların suyunu almak için havlu peçet..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..