#Yudum namert sofrası

Türker Otcu - Zaman Zaman 03:56

Türker Otcu - Zaman Zaman

Zaman Zaman şarkı sözleri ile Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem,seni okşasam Fa..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Göksel - Denize Bıraksam 03:34

Göksel - Denize Bıraksam

Göksel - Denize Bıraksam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün Yudum yudum içtim seni Hatıralardan bir kadeh Dilimde hiç eskimeyen bir şarkı gibi Söyledim söyledim seni Dönüyorum plaklar gibi sarhoş Bugün Adım adım g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Hüseyin Dereli & Ayça Gümrükçü - Çingene 03:16

Hüseyin Dereli & Ayça Gümrükçü - Çingene

Söz & Müzik: HÜSEYİN DERELİ Aranje: HÜSEYİN DERELİ Kayıt: STUDİO KARTAL MİX & Mastering: BURAKCAN GÜNEREN Yönetmen: TUBERK AYSAL Klip edit: KADİR EMRAH ŞEN Çingene şarkı sözleri ile... HAVALARDA UÇUŞAN BEN BİR ÇİNGENE..

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Urfa 2. Bölümü 29:35

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Urfa 2. Bölümü

yeni türkiye yolları urfanın ev yemekleri ve halil ibrahim sofrası marifetlerini sunumunu yapacak...

Her İftar Sofrasında Mutlaka Bulunan 12 Tip 01:20

Her İftar Sofrasında Mutlaka Bulunan 12 Tip

Ramazan geldi çattı sahur sofraları iftar sofraları hazırlanacak sıcak pideler sohbetler masada yer bulacak ama sofraların değişmeyen tipleri daha nice ramazanlar boyunca devam edecek...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stoke City'li Ramadan Sobhi'nin Aklını Alan Şaka 02:31

Stoke City'li Ramadan Sobhi'nin Aklını Alan Şaka

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen Mısırlı futbolcu Ramadan Sobhi'ye ülkesinde acımasız bir kamera şakası yapıldı. Mısırlı futbolcu kendisine yapılan şaka sonrası kendinden geçti...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylılar Hatay Medeniyetler Sofrasını Bastı 01:42

Uzaylılar Hatay Medeniyetler Sofrasını Bastı

İki farklı Medeniyet Hatay Medeniyetler Sofrası eşsiz lezzetleri ile bir araya geldiler izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Arda Türkmen'in Leziz Yemekleri İçin Yarıştılar 99. Bölüm Survivor 2018 44:29

Arda Türkmen'in Leziz Yemekleri İçin Yarıştılar 99. Bölüm Survivor 201

Mor oda ödülü için parkura gelen yarışmacılar Arda Türkmen'in hazırlayacağı bayram sofrası için yarıştılar. İşte mücadelenin kazanan isimleri.....

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle 01:00

Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle

çiğ köfte sevenler rengarenk Kalpler bırakmadan geçmeyin ...hatay ve hatay sofrası; Czn farkıyla Kıymalı etli Çiğ Köfte sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Boz - Sevgilim 00:43

Murat Boz - Sevgilim

halil ibrahim sofrası..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1 10:35

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1

Vim Beko Turbo Fırın (Ayşenur Yazıcı) Wella New Wave Yeni Diş Macunu Alo Matik (Nilgün Kasapbaşoğlu) Ülker Metro Ziraat Bankası Helix Vernel Aymar Fab Matik İpana Anti Tartar Singer Cif Yudum Nivea Creme Loréal Aygaz Fır..

Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım 02:32

Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım

Şu kısacık dünya hayatında bize bahşedilen hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan...sevgiye daha çok yer vermemiz gerektiğini anlatan kısacık bir hikaye.....

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biricik Gurbet Kuşları 05:04

Biricik Gurbet Kuşları

Ara ara göç ettiler bırakarak yoldaşları Gözler yaşlı terk ettiler gurbet kuşları Gönül ezik ayrılırken alem duydu feryatlar Cana dosta sarılırken döneceğiz diyordun Gurbet gurbet gurbet gurbet kuşları } 2 Sitem s..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz 04:17

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz

bırakmamaya Şu koskoca dünyanın Seninle anlamı var Sen yanımda ol da Yağsın deli yağmurlar Az olsa da ümit ver Yeter bize beraber Bir yudum aşk kalsın Ayrılmasın hiç eller..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakkaldan Aldığı Pet Şişedeki Suda Kimyasal Çıktı 01:55

Bakkaldan Aldığı Pet Şişedeki Suda Kimyasal Çıktı

İstanbul'da bir genç kız bakkaldan aldığı pet şişedeki suyu açtı, bir yudum aldı ve ağzında dayanılmaz bin yanma hissetti. Sonradan ortaya çıktı ki, aslında zehirlenmişti. Suyu yutmaması onun hayatını kurtardı. Bakın o ş..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar 03:27

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar

Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tessel..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatıda Sopayla Noel Baba'yı Bekleyen Adam 00:59

Çatıda Sopayla Noel Baba'yı Bekleyen Adam

Noel Baba'nın Geleceğine Nasıl İnanmış, Çatıya Çıkarken Bir İki Yudum İçmiştir. Görüntüde Noel Baba'nın Geleceğine İnanıp Tepelemek İçin Çatıya Çıkan Adamı İzlicez...

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..