#Yukarıya çekmek

Ayakla Selfie Modası 00:48

Ayakla Selfie Modası

Selfie meraklıları için artık ayakla selfie çekmek de mümkün. Bunun için bir aksesuar geliştirildi. İşte ayrıntılar.....

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Maskenin Ardında Film İzle 1:44:46

Maskenin Ardında Film İzle

Maskenin Ardında İzle – Full HD Beyond the Mask film izle Filmde bir serikatilin hayat hikayesini çekmek isteyen film ekibi, kendilerini bir anda seri katilin kurbanı olduğu bir hikaye anlatılıyor.Bol gerilimli bir seri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Videosu Çekilen Güçlü Kasırga 01:57

Videosu Çekilen Güçlü Kasırga

Videosu zorda olsa çekilmiş ama nasıl çekilebilinmiş bilinmiyor. Çünkü bu kasırganın şiddetini çekmek hiç kolay olmamıştır...

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada 01:20

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada

Şanlıurfa'da tarihi kalede doğum günü selfiesi çekmek isteyen şahsın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa kalesine çıkıp selfie çekmek isterken düşerek hayatını ka..

Selfie Uğruna Bebeklerini 3. Kattan Aşağı Düşürdüler 01:11

Selfie Uğruna Bebeklerini 3. Kattan Aşağı Düşürdüler

AVM'de bir anne, selfie çekmek uğruna yürüyen merdivende 10 aylık çocuğunu zemin kata düşürdü. Selfie çekmek için hazırlanan babanın elindeki telefona bakan anne, merdivene adımı attığında çocuğu kucağından kayarak merdi..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı 04:51

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı

Ünlü şarkıcı Berkay önceki akşam Kuruçeşme’de ekip arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Şarkıcı albümündeki her şarkıya klip çekmek istediğini fakat klip çekme maliyetinin çok fazla olduğundan dolayı bunun mümkün olmadığı..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şelalede Selfie Çerkerken Aşağı Düşen Adam 00:27

Şelalede Selfie Çerkerken Aşağı Düşen Adam

Selfie çekmek için binlerce yer varken ölüm saçan yerde selfie çekmek neden,görüntüde şelalenin uç noktasında selfie çekerken düşen ilginç adam..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Rc araba drift 10:10

Rc araba drift

uzaktan kumanda ile ( remıte control ) drift çekmek..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

En Güçlü Adam KALDIRMAN 00:09

En Güçlü Adam KALDIRMAN

Eşini ve Çocuğu iki eliyle rahatlıkla yukarıya kaldırdı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

At Sundown Coming Soon Trailer PS4 00:54

At Sundown Coming Soon Trailer PS4

A top down shooter where the maps are covered in darkness and light is your enemy, as up to 4 players compete in various modes to come out on top! ( Haritaların karanlıkta ve aydınlıkta kaplandığı üstten aşağıya atıcı ..

  • BETA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler: 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Hipotansiyon Nasıl Tedavi Edilir 01:37

Hipotansiyon Nasıl Tedavi Edilir

Hipotansiyon tedavisi, hastalığın ardındaki farklı sebeplere göre belirlenir. Aniden heyecanlanmak, tansiyon düşmesine sebep olabilir. Bunun gibi durumlarda hastanın yere yatırılması ve bacaklarının yukarıya kaldırılması..

  • NABIZ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Sağlam Ve Termal Kameralı Telefonu Cat S61 Ön İncelemesi 03:33

Dünyanın En Sağlam Ve Termal Kameralı Telefonu Cat S61 Ön İncelemesi

S60 modeli ile sağlam telefon terimine farklı bir bakış açısı getiren Cat, seviyeyi bir tık daha yukarıya çekecek Cat S61 modelini tanıttı. Bizde Barcelona'da düzenlenen MWC'de bir ön bakış yaptık :) Cat S61 Özellikler ..

  • BETA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meraklı Ayının Merdivenden Kadına Ulaşmaya Çalışması 06:19

Meraklı Ayının Merdivenden Kadına Ulaşmaya Çalışması

Kadının merdivenden yukarıya tırmanmaya çalışan ayıyı uzun uğraştan sonra vazgeçirmeyi başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Akad - Yaz Bana 03:49

Emre Akad - Yaz Bana

Yaz Bana şarkı sözleri ile Çok heyecanlı bakışmalar Nerde kaldı o yazışmalar Şimdi dize dize mesafe yerinde Sonrası büyük muharrebe Hadi aşka dokunsa Hadi korkma bıraksana Bir de yansa Alevler nasıl çıkar yukarıya Şi..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..