#Yumruk yumruga

Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı 00:30

Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı

Çin'de saldırgan, seyir halindeki otomobile Kung Fu yaparak uçan tekme atıp aracın camını kırdı. Havalanarak camı kırdıktan sonra yere düşen Kung Fu'cu adam hırsını alamayınca kalktı ve bir tekme daha savurdu. Bu sırada ..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekme ve Yumruklarla Kardan Adamın Parçalanması 00:35

Tekme ve Yumruklarla Kardan Adamın Parçalanması

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir esnaf tarafından büyük emeklerle yapılan kardan adam, kadın ve erkeğin yumruk ve tekme darbeleriyle parçalanması güvenlik kamerasına yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam 00:17

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam

ABD 'de bulunan bir AVM içerisinde iki adam sözlü tartışmaya girip daha sonra kozlarını paylaşmak için dışarıya çıkmış. Kapı önünde sözlü tartışa devam ederken rakibinden yumruk yiyen adamın kafası camdan içeri girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstek Parçası Yüzünden Savaş Alanına Dönen Sokak Düğünü 03:01

İstek Parçası Yüzünden Savaş Alanına Dönen Sokak Düğünü

Adana'da yapılan bir sokak düğününde istek parçası yüzünden gelin ve damat yakınları sözlü tartışmaya başlamış. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüp iki taraf birbirlerine tekme, yumruk ve plastik sandalyelerle saldırmış..

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu 01:00

Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu

Gaziosmanpaşa'da yol verme yüzünden tartışan 2 sürücü, araçlarından inince ortalık karıştı. Sürücülerden biri pantolonundan çıkarttığı kemerle karşı tarafa saldırırken aldığı yumruk darbesiyle adeta nakavt olarak yere yı..

Yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu 02:34

Yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu

Çorum’da yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Kavga nedeniyle salgınla mücadelenin en önemli tedbiri sosyal mesafe kimsenin umurunda olmadı...

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın 00:07

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın

Doğum günü kutlamasında pastası üzerindeki mumları pandemiden dolayı üflemek istemeyen kadın, mumları söndürmek için yumruk kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korna çaldı, başına bunlar geldi! 02:06

Korna çaldı, başına bunlar geldi!

İSTANBUL'DA GENÇ BİR KURYE, ÖNÜNE ÇIKAN ARACA KORNA ÇALDI DİYE SALDIRIYA UĞRADI... SEYİR HALİNDEYKEN YUMRUK YİYİP DÜŞEN GENÇ, ÖLÜMDEN DÖNDÜ.....

Duvar Delen Kadın 00:05

Duvar Delen Kadın

Odanın içinde ilginç hareketler sergileyen kadın duvara yumruk atmış ve duvarda delik oluşmuş. Duvar mı dandikmiş yoksa kadın mı güçlüymüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Marcao, özür diledi! 02:04

Marcao, özür diledi!

Giresunspor-Galatasaray maçında takım arkadaşı Kerem'e yumruk atan sarı-kırmızılı oyuncu Teixeira Marcao, sosyal medya hesabından bir özür videosu yayınlayarak, Kerem'in anne ve babasının ellerini öperek af diliyorum. K..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Küçükçekmece’de liseli kızların kavgası kamerada 00:53

Küçükçekmece’de liseli kızların kavgası kamerada

Küçükçekmece'de okul çıkışında liseli kızlar arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birbirlerine yumruk atan kızları vatandaşlar güçlükle ayırırken, kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı...

En Fenomen Kavga 03:05

En Fenomen Kavga

SANDELYELER YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..