#Yumurta peynir

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

30 dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake 08:24

30 dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake

Malzemeler: browni tabanı için: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (60gr.) yarım paket bitter çikolata (40gr.) 1/3 su bardağı tozşeker (yarım bardaktan 1 parmak eksik) 1 yumurta 1/3 su bardağı un bir çimdik tuz cheesecake ..

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brusellozdan Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:51

Brusellozdan Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Brusellozdan korunmanın en uygun yolu pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri tüketmemektir. Bruselloz özellikle taze peynir tüketen insanlarda rastlanır, peynir eskidikçe Bruselloz riski de azalır...

  • NABIZ tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak 07:03

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak

200 gr tek çekim dana döş kıyma 2 adet hamburger ekmeği 4 dilim füme et 4 dilim cheddar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı barbe..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı 00:33

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, katıldığı tarım fuarında yumurtalı saldırıya uğradı. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, başkent Paris'te düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.Ziyareti sırasında Macro..

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 03:53

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 80gr ilk paket bitter çikolata 100gr. Tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı kakao 3 yumurta sarısı veya 2 yumurta sarısı+1 yumurta akı Yaklaşık 2 - 2 buçuk su bardağı un 1er paket kabartma tozu..

Kırılan Ve Yıpranan Saçlar İçin Bakım Maskesi-Saçlar Nasıl Bu Kadar Parlar!!! 04:01

Kırılan Ve Yıpranan Saçlar İçin Bakım Maskesi-Saçlar Nasıl Bu Kadar Pa

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım. Gerekli malzemeler; *2 yumurta *Saf ..

  • Kadınca tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..