#Yumurtalı ispanak tarifi sebze yemekleri egg with spinach

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Fırında Karnıyarık Tarifi 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi

Fırında Karnıyarık Tarifi izle..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..