#Yumurtalı mercimek köftesi tarifi meze tarifleri

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Tarifi 04:15

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Tarifi

Bayram tatlıları arayanlara şerbetli nefis fincanda kadayıf tatlısı tarifi hazırladık. Çok kolay ve hızlı bir şekilde enfes lezzeti ile tam ağzınıza layık. Ayrıca tek porsiyonluk olması da gelen misafirlere ikram olarak ..

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi 02:03

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi

Kek malzemeleri satan küçük bir yerden aldığımız kek kalıbımız ile sizler için Çikolatalı Muzlu Kek Tarifi yaptık. Gayet nefis ve kolay bir tarif...

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tarifi 06:35

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tar

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Fırın Sütlaç için Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 veya 4 su bardağı sıcak su 2 lt süt ( kıvamına göre biraz daha süt ilave edebilirsiniz ) 1,5 su bardağı toz şeker İsteğe göre 1 ..

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi 06:47

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 800 gr şeker 375 ml su Yarım limon suyu MUHALLEBİ İÇİN 120 gr mısır nişastası 1 tatlı kaşığı krem tartar 3 adet narın suyu (330 ml) 1 su bardağı su (170 ml) ÜZERİ İÇİN 160 gr pudra şekeri 30 ..

İrmik Helvası Tarifi  Sütlü İrmik Helvası Nasıl Yapılır  Helva Tarifi 02:17

İrmik Helvası Tarifi Sütlü İrmik Helvası Nasıl Yapılır Helva Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı irmik 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık Yarım su bardağı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı şeker 2.5 su bardağı süt TARİFİ Tencereye yağlar alınarak eritilir, fıstıklar ve irmik..

Kabak Tatlısı Tarifi  Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi 01:29

Kabak Tatlısı Tarifi Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 3 kg balkabağı 3 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal ÜZERİ İÇİN İri kıyılmış ceviz veya Hindistan cevizi TARİFİ Kabağın iç kısımları temizlenir, kabukları soyulur, dilimlenerek yıkanır. Tenc..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi 03:57

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: Yarim su bardagi un 1 adet yumurta 50 g tozseker 50 g yumusak margarin veya tereyagi 1 Paket vanilyasekeri Yarim paket kabartmatou 3 yemek kasigi süt Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 pak..

 Kremşantili Poğaça Tarifi Yumuşacık Poğaça Poğaça Tarifi 07:28

Kremşantili Poğaça Tarifi Yumuşacık Poğaça Poğaça Tarifi

250 gr yumuşak tereyağ veya margarin Bir su bardağılık süt 1 paket İnstant maya veya yaşmaya 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta (sarısı üzerine sürmek için ayrılacak) 1 paket kremşanti, 1 paket kabartm..

Revani Tarifi  Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır 03:06

Revani Tarifi Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler Şerbet için 3 buçuk su bardağı şeker 3 buçuk su bardağı su Yarım limon suyu Hamuru İçin 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı şeker 1 adet portakal 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı hindistan cev..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi  Lahana Tarifi 03:31

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi Lahana Tarifi

Malzemeler 500gram orta yağlı kıyma 1 adet sarmalık lahana Yarım su bardağı bulgur Yarım su bardağı kırık pirinç 15-20 sap ince kıyılmış maydanoz 1 adet ince kıyılmış soğan 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım ç..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..