#Yumurtalı mercimek köftesi tarifi meze tarifleri

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Çilekli Yoğurt Tarifi 01:32

Çilekli Yoğurt Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı susuz Yoğurt, 1 su bardağı doğranmış Çilek, 1 yemek kaşığı bal...

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi 03:18

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı kabuksuz fındık, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yemek kaşığı Kakao, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un...

Brownie Kek Tarifi 03:13

Brownie Kek Tarifi

MALZEMELER 1.5 su bardağı Şeker 2 Su bardağı Un 4 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Vanilya 2 Çorba kaşığı kakao 2 Yumurta 1 Çay bardağı Sıvı yağ 1 Su bardağı Ceviz 80 gram Çikolata 1 Paket Krema 1 Kabartma tozu..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi 03:59

Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Makarna 3 Domates 3 Diş Sarımsak 1 Yemek kaşığı Tereyağ 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 1 Çay kaşığı Nane Yarım çay kaşığı Karabiber..

Havuç Reçeli Tarifi 03:35

Havuç Reçeli Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Havuç 2,5 Su bardağı Şeker 3 Su bardağı Havuç suyu Yarım Limon..

Elma Tatlısı Tarifi 05:30

Elma Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 Litre su ve 1 Limon 5 Amasya Elması Yarım çay kaşığı Tarçın 1.5 Su bardağı Şeker 1 Kase Ceviz 6-7 Vişne Yarım Limon..

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi 04:13

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 adet yumurta akı yarım su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi (kilo ile pastane malzemeleri satan yer veya baharatçılardan satın alırsanız daha bereketli olur:) arzuya göre yaklaşık 80gr. b..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi 04:28

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler: (Yaklaşık 5-6 kişilik, bardaklarınıza göre) 3 su bardağı süt (250ml. lik bardak) 2 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta 1 yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tozşeker 2 kaşık labne peyniri veya ..

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi 02:34

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi

Malzemeler: 1 büyük adet kereviz yaklaşık 1 su bardağına yakın katıca tatlı yoğurt 5-6 adet kornişon salatalık turşusu tuz servis etmek için nane yaprakları, portakal kabuğu rendesi..

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi 02:50

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağından az tahin (1/3 bardak) yarım su bardağından az sıvıyağ yarım su bardağı pudra şekeri 1 yumurta akı yaklaşık 2- 2buçuk su bardağı un (hepsini hemen eklemeyin) 1 ufak fincan ince çekilmiş fı..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Yalancı Kestane Şekeri Tarifi 04:14

Yalancı Kestane Şekeri Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağından biraz fazla kuru fasülye (haşlanmış olarak yaklaşık 2 su bardağı) 1 su bardağı veya biraz daha az tozşeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı dolusu yumuşak tereyağı 1 tatlı kaşığı dolusu kabartma to..

Elma Tatlısı Tarifi 03:40

Elma Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 7-8 adet veya arzu ettiğiniz kadar AMASYA elması yaklaşık 1 buçuk su bardağı tozşeker 8-10 adet hibiskus 2 parça karanfil baharatı yaklaşık 1 su bardağı su (tencerenize göre) servis için: 1 su bardağına yakı..

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi 03:24

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi

Malzemeler : 1 ölçü pişmiş boş tart tabanı (Tek kişilik veya büyük bie tane de olabilir.) yaklaşık 4 adet elma 3/4 su bardağı şeker yarım su bardağında 1 parmak fazla su ayrıca elmaları bekletmek için limonlu su..

Limonlu Lor Kurabiyesi Tarifi 03:38

Limonlu Lor Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 1 adet limon 125 gr. tereyağı 150gr. kadar taze tatlı lor peyniri arzuya göre 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 yumurta yaklaşık 4 su bardağı veya biraz daha fazla un 2 silme çay kaşığı karbona..

Mor Lahana Salatası Tarifi 03:08

Mor Lahana Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy mor lahana 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 diş sarımsak, tuz yeterince (1-2 kase kadar) yoğurt veya bir kısmı mayonez karışık..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi 03:46

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi

Malzemeler: 1 litre süt 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı damla sakızı veya vanilya Kazanın DİBİ için :) 1 yemek kaşığı kadar oda ısısında tereyağı 2-3 yemek kaşığı tozşeker v..

Avokado Dip Sos Tarifi 02:21

Avokado Dip Sos Tarifi

Avokado Dip Sos için malzemeler: (1 Büyük kase.. Videoda yarım avokado kullandığım için malzemeleri ona göre ayarladım :) 1 adet olgun avokado 1 tutam maydanoz 1 limon suyu tuz yaklaşık 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ..

Balkabaklı Pasta Tarifi 04:54

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler: İki kat sevdiğiniz bir pasta keki veya pandispanya Kreması için: 1 su bardağı soğuk süt 1 ikili paket krem şanti yarım paket veya biraz daha az beyaz krem peynir 1 kase balkabağı tatlısı 2 yemek kaşığı dolu..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..