#Yumuşacık limonlu kek tarifi

Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi 00:37

Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi

İzlerken bile canınızın çektiği pratik tarif..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı - Sakızlı Kazandibi Tarifi 04:20

Nurselle Evin Tadı - Sakızlı Kazandibi Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu internet fenomeni Saniye Anne ile birlikte sakızlı kazandibi yapıyor! Sakızlı Kazandibi Malzemeleri 2 litre süt 1.5 su bard..

  • ANKA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesir Macunu Tarifi - Aslı İnandık 02:10

Mesir Macunu Tarifi - Aslı İnandık

Aslı İnandık'tan mükemmel tarifler dinliyoruz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıflama - Toksinlerden Arınma 01:02

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Detoks Tarifi - Kolay Detoks - Hızlı Zayıfla

En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

Peynirli Maydanozlu Pişi ( Hamur Kızartması ) Tarifi 02:28

Peynirli Maydanozlu Pişi ( Hamur Kızartması ) Tarifi

Peynirli Maydanozlu Pişi Hamur Kızartma İçin Malzemeler: 1 yumurta Yarım su bardağı yoğurt 2 su bardağı un (yarısı tam buğday olabilir) + ekstra gerekirse 1 silme çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz 2-3 kibrit kutusu be..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Zayıflamanın Sırrı Nedir 03:37

Zayıflamanın Sırrı Nedir

Başlangıçta sabah limonlu bir su. Dünyadaki bir sürü ülkede Çin deHindistan da Asya da çok kullanılan bir teknik çünkü limonlu su sindirim sistemini başlatır. Sindirim sistemini çalıştıran hormonları enzimleri fazlalaştı..

  • SAGLIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz 04:37

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz

Limonlu kek 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 3 su bardağı un 1 limon suyu ve kabuğunun rendesi su bardağı ölçüm 20..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Güzel Köfte Yapma ve Et Terbiyelemenin Yolları.ÖzgürŞef'ten 18:00

Güzel Köfte Yapma ve Et Terbiyelemenin Yolları.ÖzgürŞef'ten

Sulu sulu ve yumuşacık köfte nasıl yapılır, et nasıl terbiyelenir..Formülü burada.....

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Kim bu etlerin başında olmak ister!!! Her gün yesem bıkmam!!! 11:26

Kim bu etlerin başında olmak ister!!! Her gün yesem bıkmam!!!

yemek tarifleri, videolu yemek tarifleri, lezzetli yemek, yemek kanalı, yemek tarifleri izle, videolu tarifler, kek tarifleri, , görüntülü tarif..

James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Pasta! 03:03

James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Past

James Corden eğlenceli görüntülerine bir yenisine daha imza atarak JJ Redick, Scott Bakula ve Pete Holmes'lu efsane bir video yayınladı. Yüksekten atılan topları aşağıda tutmaya çalışan ekip aynı zamanda atılanın top mu ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.445 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Aşkım Kapışmak'ın Romanı Filme Uyarlanıyor 11:27

Aşkım Kapışmak'ın Romanı Filme Uyarlanıyor

Uçankuş TV Muhabirlerinin Sorularını Yanıtlayan Aşkım Kapışmak'ın Üzümlü Kek İsimli Romanı Sinema Filmine Uyarlanıyor. 2020'de Vizyonda Olacak. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..