#Yunus bülbül ben senin kulun muyum müzik dinle

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Güldürme Beni 05:36

Cengiz Coşkuner Güldürme Beni

Yüzüne bakmaya cesaret ister Sevenler sevgiliden anlayış bekler Ne olur kalbime güler yüz göster Hırçınsın sevgilim sen çok hırçınsın Kendine güvenir durur sözünde Pişmanlık kar etmez günün birinde Bir anda değişm..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm 04:36

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm

Cengiz Özkan - Yayladan gel Kömür Gözlüm Şarkı Sözleri Gelin oldun garabelin eline Yedi bayram gına yakma eline Gurban olam senin gibi geline Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Senin baban karşı köyün hocası Çok peşime d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı 03:59

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı

SENİNLE BAŞLIYOR Doğduğum gün uzattım elimi, tutundum kanadına En ilk sana aşık oldum, hayatın inadına Duvarımda bir sevgilimin, bir de senin resmin Bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin Seninle başlıyor biti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Marşı Kıraç 02:10

Türkiye Marşı Kıraç

BU BAYRAK İNMEZ Alkana belenmiş şanlı bayrağı Düşürme yerlere ezme Türkiye Zalime eğilme arsıza güvenme Yurdunu haine verme Türkiye Türkiye Türkiye yok senin eşin Türkiye Türkiye sönmez ateşin Gençliğe veril..

  • PengoTV tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm) 44:58

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 14 MAHUR (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Hala Kanayan Kalbimi Aşk Ateşi Dağlar 00:00 2. Saba Tarf- Vefadan Peyman Yok Mu 04:34 3. Şu Güzele Bir Bakın 07:03 4. Bu Sevda Ne Tatlı Yalan 10..

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki 03:21

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki

Unutma diyorsun anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil görmüyor musun Yıllar geçecek ömrüm bitecek Kalbim sevecek söz v..

  • Candy tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu) 03:59

Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu)

AH YÜREĞİMDE DÖRTNALA ATLAR ATLARIN SAĞRISINDA KANATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR GÖZLERİME ASTILAR SENİ ..

  • Ömer tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..