#Yunus bülbül ben senin kulun muyum müzik dinle

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:02

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Düşlerde sevdim seni,söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini,söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

  • Candy tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM 03:51

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM

Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür öyle git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos e..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Mine Koşan  Sevda Yüklü Kervanlar 03:44

Mine Koşan Sevda Yüklü Kervanlar

Sevda yüklü kervanlar Senin kapından geçer Aşk şarabını içenler Yârin derdine düşer Bu han garip yatağı Bülbül derdimin ortağı Aşkın söyletir beni feryat feryat Dilin söyletir beni feryat feryat Aşkın ne zor şeymiş Düşme..

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce