#Yunus bülbül gönüller dolusu sevgiler nerde müzik dinle

Hakan Altun  Hani Bekleyecektin 05:04

Hakan Altun Hani Bekleyecektin

Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani ..

Maskeli Beşler Kıbrıs  Rocky Selim Dolandırıyor 03:06

Maskeli Beşler Kıbrıs Rocky Selim Dolandırıyor

-Bu Rocky Selim nerde kaldı ya -Trafiğe yakalanmış olabilir -Ne trafiği ya, topu topu yüz tane araç var kıbrıs ta..

Kar Üstünde Topukluyla Yürüyen Güzel Bayan 00:54

Kar Üstünde Topukluyla Yürüyen Güzel Bayan

Güzel bayanların nerde ne yapacağı hiç belli değil, topuklu ayakkabıyla buz zeminde yürümek biraz zor mu oldu !..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnekten Süt Emen Kedi 01:01

İnekten Süt Emen Kedi

Ya bu kediler nasıl beleşçi ya nerde beleş orda kediler var ya herkes kendi ananesinin sütü ...

  • JET TV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show) 06:59

Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show)

Radi bedelli askerlik için para arayan Özcan için Kim Milyoner Olmak İster ki yarışmasına katılıyor! En kolay soruda joker kullanan yarışmacının , Harvard mezunu yarışmacının bilemediği, Çin seddi nerededir nerde değildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun 05:00

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman 23 yaşındaki sevgilisiyle evlendi. Eşi Kader Kaynak çift ilişki yaşamaya başladığında evliydi. Bu durumun duyulmasından sonra Arıman aşkına sahip çıkı..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Babasının Safari Heyecanına Ağız Dolu Kusmuğu ile Ortak Olan Ufaklık 00:16

Babasının Safari Heyecanına Ağız Dolu Kusmuğu ile Ortak Olan Ufaklık

Safari parkında denk geldiği aslanlar ile heyecanlanan baba, elinde kamerası ile heyecanını kaydedip küçük oğlu Brody'i de heyecanlandırmak isterken hiç beklemediği bir şey ile karşılaştı. Muhtemelen öğlen yemeğini fazla..

  • Cowboy tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlı Amcanın AYAK Şovu 00:15

Yaşlı Amcanın AYAK Şovu

iki yaşlı amcanın performansı gerçek bir kamyon dolusu alkışı aldı gittiler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce