#Yunus bülbül perişan müzik dinle

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Evrim Bozkurt - Meleğim 04:39

Evrim Bozkurt - Meleğim

Meleğim şarkı sözleri ile Seni tanımadan önce Yuvasız bir kuş misali Çırpınırdım gökyüzünde Seni tanımadan önce Rüzgarlara bırakır kendimi Savrulurdum sebepsizce Sonra sen geldin gönlüme, Yıkık dökük, perişan kalbime ..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende 03:31

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende

Onay ŞAHİN - GÜLME SIRASI BENDE Söz: İbrahim ERBAŞ Müzik: Tahsin TERZİ Aranjör: Tolga GENÇ Vokal: Kübra GÖKSÜGÜR Kaval: Sinan SAMİ Kemençe:Tahsin Terzi Gitar: Erencan MAŞALACI SÖZLER YÜREK YARALARIMDA İMZA..

Babutsa - Neler Geldi Başıma 03:50

Babutsa - Neler Geldi Başıma

Neler geldi başıma bak Senin yüzünden Ne yapsam da kurtulsam ben Senin elinden Dilerim Allah'tan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Neler çektim elinden Senin dilinden Ne yapsam da kurtulsam ben Sen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benzemez Kimse Sana Canlı Yayın 03:56

Benzemez Kimse Sana Canlı Yayın

Benzemez kimse sana Aavrına hayran olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Lütfuna ermek için Söyle perişan olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Benzemez kimse sana Aavrına hayran olayım Bakışından süzül..

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık 02:56

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık Dinle TRT Müzik - Yıldız Akşamı - 13/02/2014 Düzelten : felucia Ayrılmalıyız artık Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Ateş - Dayı 03:23

İsmail Ateş - Dayı

Dayı şarkı sözleri ile Zannettim her düzen böyleymiş dayı, Dinledim seni ben, rezil oldum dayı Çabaladım olmadı, uğraştım olmadı Delirdim vallahi delirdim dayı. Beni Beni Beni perişan etti beni Beni beni beni bitirdi ..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden 04:07

Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden

Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden dinle Düzelten : felucia Ayrılmalıyız artık Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim ..

  • PengoTV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Demirci - Aşk Tutulması 03:59

Merve Demirci - Aşk Tutulması

Şarkı sözleri Hiç sebebi yokken neden gider insan Kalan aç susuz perişan Orda hava nasıl burda yağmurlar var Gözlerimden damlıyorlar www.sozlerisozu.com Eş dost seni sorar bükerim boynumu Nasıl derim gitti bozdu huzuru ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Agopun Meyhanesi - Benzemez Kimse Sana [Meyhane Sarkilari] 02:38

Agopun Meyhanesi - Benzemez Kimse Sana [Meyhane Sarkilari]

benzemez kimse sana tavrına hayran olayım bakışından süzülen işvene kurban olayım lütfuna ermek içün söyle perişan olayım..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi  Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üzdü 05:32

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üz

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel dizisi setinde kaprisler hayranlarının aşırı üzülmesine neden oldu.Bu durum ili ilgili Nankörlüğün Cezası Ağırdır. Ya bir Köprü Altında Ölürsün, Ya Sonun Perişan Olur, Ya da Yüzün Kapkara ..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Kumarın Kötü Sonuçlar Doğurduğu Aziz Şimşek Ve Ailesi 03:15

Kumarın Kötü Sonuçlar Doğurduğu Aziz Şimşek Ve Ailesi

Uğur Dündar'ın kumarda herşeyini kaybeden ve çocuklarıyla perişan halde yaşayan Aziz Şimşek ile röportajı..

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ) 01:01

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar 447. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Suat, kendisine çarpan araba sonrasında ağır yaralanır! Arka Sokaklar, sezon finali ile 23 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hüsnü ve Suat'ın en mutlu günü. Oğull..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

İstanbul'da Rögar Kapağında Yumurta Pişirmek 00:27

İstanbul'da Rögar Kapağında Yumurta Pişirmek

Ülke genelinde artan sıcaklıklar yurdum insanını perişan etmiş durumda bu sıcaklıklarıda rögar kapağında yumurta pişirerek ispatlayan yurdum insanı karşımız da...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin- Bu Bizim Savaşımız Değil! 02:44

Vatanım Sensin- Bu Bizim Savaşımız Değil!

Leon'un kaçırılması Veronika'yı perişan ediyor; Azize desteğini esirgemiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..