#Yunus bülbül sana bayılıyorum müzik dinle

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak 03:09

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak

'' Seni Öptüğüm Sokak '' tüm dijital platformlarda! Söz, Müzik : Tuğçe Kandemir, Eypio Aranje : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Keyboard : Tolga ERZURUMLU Gitarlar : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Ud & Cümbüş & Bağlama :..

Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı 14:08

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı

Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden ne ister? Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden et ister! Bu güzel çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonunu bir araya getirdik. Köpeğim Ben Ne İster Şarkısının Sözleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 6.326 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..