#Yunus bülbül sana bayılıyorum müzik dinle

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!! 08:05

Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!!

Fahriye Evcen'in mükemmel oyunculuğu gibi tescilenen güzelliğinin yanısıra,bildiğimiz o buğulu naif sesiyle söylediği,muhteşem birbirinden özel yorumları ekrana getiriyoruz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Ajdar  şarkısı 02:41

Ajdar şarkısı

Nane nane nane nan na na nane, Nane nane nane nan na na nane, Nane şekeri, bu ne bahane, Şahaneyim ben bundan sana ne... Yıldız düştü gökten, Yürek yandı birden, Unutmadın sen de, unutmadı alem... Nane nane nane ..

ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz 02:39

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz

Ayağunda çorabun biri yün biri pamuk biri yün biri pamuk Oy oy sevduğum oy oy Ben sana gönül vermem sen unutursun çabuk sen unutursun çabuk Oy oy sevduğum oy oy Başundaki çemberi ne güzel bağlamışsun ne güzel bağlamışsun..

Hediye - Nesrin Kopuz 02:33

Hediye - Nesrin Kopuz

x2 Sevdiğum Neredesun Niye Duyulmaz Sesun Kavuştuğumuz Yerde Beklerum Sen Gelmezsun x2 Demek Gonlun Yok Idi Umut Verdin Ne Diye Yureğimun Yarisi Kalsin Sana Hediye..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Naz Ölçal  Yoksun 03:23

Naz Ölçal Yoksun

Söz - Müzik : Naz Ölçal Gitar: Selim Barlık Düzenleyen: Selim Barlık İletişim: Twitter - Instagram: @nazolcal Twitter - Instagram: @selimbarlik Yoksun, olmadın da. Hep aklımdaydın da; olmadın, olmadın yanımda. ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..