#Yunus bülbül sana bayılıyorum müzik dinle

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11) 04:47

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11)

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar Şarkı Sözleri Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Muren - Sev Beni Beni 04:19

Zeki Muren - Sev Beni Beni

Sev Beni Beni Kayboldum aşk yollarında, bul beni beni Uçan kuştan, esen yelden sor beni beni ümitlerim kül olmadan Saçlarıma kar yağmadan Baharım da kış olmadan Sev beni beni Ah sev beni beni Yumma öyle gözleri..

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim 03:48

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim

SENİ NASIL SEVDİM BİLİYOR MUSUN? KULLARIN TANRIYI SEVDİĞİ GİBİ, SANA HASRET KALDIM, SARILAMADIM, BÜBÜLÜN GÜLE HASRETİ GİBİ, GÖNLÜME NE BAHAR NE DE YAZ GELDİ, NE SESİNİ DUYDUM NE ELİM DEĞDİ, KADER SENİ DEĞİL HEP Çİ..

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz 04:09

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz

Aşk paylaşılmaz Anlatsan anlaşılmaz Yine yandım Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz Yine yandım Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz Yine yandım Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz Sana doğmuyor ya güneşim, Ah neyle..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar 03:11

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar

Oğlan oğlan kalk gidelim İdareyi feneri yak gidelim Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlanın elinde şapkası var Öpülecek sevilecek ablası var Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlan oğlan ne güzel oğlan Kolum sana yastık saçl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..