#Yunus emre behrem benim derdimi sormayın dinle

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Erkek Arkadaşlarını Sebepsiz Yere Öpen Abimiz 01:05

Erkek Arkadaşlarını Sebepsiz Yere Öpen Abimiz

Erkek arkadaşlarını sebepsizce öpüyor ve tepkiler bizi kırıp geçiyor siz benim yorumumu boş verin izleyin anlarsınız...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narsisizm Nedir 03:45

Narsisizm Nedir

Sevemez kimse beni benim sevdiğim kadar; öz çekim sen olmasan, yaşamak neye yarar?..

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film 07:24

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film

Bu ödüllü kısa filmde, Doğu Anadolu'nun ücra dağ köylerinde yaşayan bir çocuğun günlük yaşantısını izleyeceksiniz. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü 01:04

Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü

Dedesiyle şarkı söyleyen torun harika bir performansla dedesiyle şarkı söyledi. tamamıyla harikanın iki tık üstüydü. :-D Ünlü Şarkın Türkçesini Bilen Varmı ? Aşkın Nur YENGİ - Serserim benim ???..

  • PengoTV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Saat Meditasyon Yapmak Stresten Kurtulmanın Yolları 15:16

24 Saat Meditasyon Yapmak Stresten Kurtulmanın Yolları

’Merve, her zaman yüzünde güller açıyor sanki hiç bir sorunun bir stresin yokmuş gibi’’ tepkisine cevap niteliğinde bir video hazırladım???? Tabii ki benim de stresli olduğum zamanlar oluyor.???? Bu videom’da kendi tecr..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler 04:02

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler

Ebru Yaşar - Ne Doktorlar Ne Mühendisler Sanma beni sakın kız kurusu Eğri çıkıyor en doğrusu Pastane diyerek gittigim yerler Ya Yıldız Parkı ya Beykoz korusu Birine heves etsem Evlenelim desem Yan çiziyorlar Pes..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toprağı Traktörle Küreklemek mi Dediniz ? 00:37

Toprağı Traktörle Küreklemek mi Dediniz ?

Çiftçinin Toprağı için yaptığı pratik çözüm alkış aldı.benim sadık yarim kara topraktır. kanalım abone olmayı unutyaınız..

  • PengoTV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Danla Bilic - Şeyma Subaşı Makyajı 17:59

Danla Bilic - Şeyma Subaşı Makyajı

Heeeeelllooooo! Şeyma çok özür dilerim ama bunu yapmasam olmazdı :( E sonuçta ilk kurşunu sen sıktın benim favori instagram fenomenim. Ben çok eğlendim, Kemal de öyle. Umarım hepiniz çok eğlenirsiniz ÖPTÜMMMMMM.. YÜZ; ..

Nusret'in 10 Milyon Takipçisine Özel Şovu 00:34

Nusret'in 10 Milyon Takipçisine Özel Şovu

Sosyal medyada 10 milyon takipçiye ulaşan et restoranları sahibi Nusret Gökçe'nin özel şovu kısa tıklanma rekoru kırdı. Nusret 10 milyon takipçisi için paylaştığı özel şova '10 Million Times Thanks to My beloved follower..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan'ın Hülya Avşar Taklidi Yapması 01:11

Bahar Candan'ın Hülya Avşar Taklidi Yapması

İşte Benim Stilim'im yarışmasının unutulmazı yarışmacısı gerçek yaşamında çılgınlarıyla hafızada kalmaya devam ediyor.Bahar Candan'ın skandal Hülya Avşar taklidini izlicez...

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Danla Bilic - Plazada Çalışan Kız Makyajı 17:52

Danla Bilic - Plazada Çalışan Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic - Fenomen Olunca Marka Çıkaran Kız Makyajı 17:39

Danla Bilic - Fenomen Olunca Marka Çıkaran Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Sınıfta Korkunç Dakikalar Öğretmen Defalarca Tokat Attı 15:12

Sınıfta Korkunç Dakikalar Öğretmen Defalarca Tokat Attı

Öğrenciyi yazı tahtasının önüne çekerek diz çöktüren ve Sen neden benim sözümü dinlemiyorsun diyerek ona peş peşe tokat atan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı ve okuldan uzaklaştırıldı..

  • BETA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğun Ayağını Ağzıyla Temizleyen İşçiler 00:51

Tavuğun Ayağını Ağzıyla Temizleyen İşçiler

İzlerken benim midem bulandı amaçları ne anlayamadım .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..