#Yunus emre behrem benim derdimi sormayın dinle

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı 02:13

Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı

“SİZ MİSİNİZ BENİM BARAKAMI YIKAN?” DEDİ, POMPALI TÜFEĞİ ELİNE ALIP İNTİKAM TURU ATTI... BELEDİYE BİNASINDAKİ ZABITA MEMURLARI DA HEDEFTEYDİ... ÖNÜNE GELENE KURŞUN YAĞDIRDI, 3 KİŞİYİ YARALAYIP KAÇTI... BİR BİDON BENZİNLE..

Ekiplere böyle ''dayı''landı! 01:53

Ekiplere böyle ''dayı''landı!

BEN SENİN DAYIN DEĞİLİM, POLİSİM ... ANTALYA'DA KISITLAMAYI DELEN BİR ŞEHİR ZORBASI, 'DAYI' DİYE HİTAP ETTİĞİ POLİS MEMURLARINA DAYILANMAYI DENEDİ... İŞTE, SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN? KABİLESİNDEN BİRİ DAHA....

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle yıkım mı olur? 01:59

Böyle yıkım mı olur?

BİTİŞİKTEKİ APARTMAN MI YIKILIYOR, BENİM EVİM Mİ, BELLİ DEĞİL DEDİ... KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLEDE, İDDİAYA GÖRE YIKIM EKİBİNİN İHMALİ, 2 DAİREYİ BAKIN NASIL DELİK DEŞİK ETTİ.....

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın 01:34

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın

İstanbul Taksim’de ikamet kartı almış bir İranlı, kısıtlamada sokağa çıkınca ceza kesildi. Polis, benim vatandaşım evde oturuyorsa sen de evinde oturacaksın dedi...

60 bin liralık çek buldu 01:24

60 bin liralık çek buldu

60 BİN LİRALIK ÇEK BULDU, SAHİBİNİ BULUP TESLİM ETMEK İSTEDİ AMA İŞİ KOLAY DEĞİLDİ... MEBLAĞ YÜKSEK OLUNCA, O ÇEK BENİM DİYEN DE ÇOK OLDU... ÇEKİN GERÇEK SAHİBİYSE SOSYAL MEDYA YARDIMIYLA BULUNDU.....

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Suat Suna feat. Fatma Turgut - Aramızda Uçurumlar 00:18

Suat Suna feat. Fatma Turgut - Aramızda Uçurumlar

benim gözüm sende..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

Giovanni Guidetti Fenerbahçe Mücadelesi Zorlu Olacak 01:16

Giovanni Guidetti Fenerbahçe Mücadelesi Zorlu Olacak

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde oynayacakları Fenerbahçe maçı için, Çok önemli ve zor bir maç Fenerbahçe mücadelesi. Benim de bütün konsantrasyonum yarınki Fenerba..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok 11:03

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, Benim herhangi kaygım yok. İşimi biliyorum, olabilecek maksimum puanı kazanmak. Günün sonunda eğer ..

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

Şehidin vasiyeti yerine getirildi 01:56

Şehidin vasiyeti yerine getirildi

OPERASYONA GİTMEDEN YETİŞTİRME YURDUNDAKİ ÖĞRETMENİNE MESAJ ATMIŞ, ŞEHİT DÜŞERSEM YURDA BENİM İSMİMİ VERİN DEMİŞTİ. ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇTİ, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ENES ÖZGÜL'ÜN VASİYETİ UNUTULMADI. O SONSUZLUĞA UĞUR..

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı 11:30

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı

Yıldız futbolcu Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Özil, imza töreninde yaptığı açıklamada, Benim hedefim sadece futbol oynamak ve huzurlu olmak. İyiki gelmişim. Sahada top oynayarak takıma..

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..