#Yunus emre behrem benim derdimi sormayın dinle

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor 06:41

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor

Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bekliyorİZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yaşayan doğuştan kalp hastası 8 aylık Çağan Kutay bebek sağlığına kavuşabilmek için yardım bekliyor. Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bek..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli 04:02

Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli

Söz & Müzik: Boran Yoldaş Düzenleme: Kenan Çallı Yönetmen: Serhat Güldük Erzincan'ın Güzeli şarkı sözleri ile SANA OLAN SEVDAMIN DEĞERİNİ BİLMEDİN BEN HEP ARDINDAN KOŞTUM DÖNÜP GERİ BAKMADIN ERZİNCANIN GÜZELİ GÖ..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar 02:49

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar

Senide Yarım Bıraksınlar şarkı sözleri ile Yürüdüm senle Sonumu bile bile Halimi gördün gittin Yüzüme güle güle Unutur sandım Bu yürek bi gün seni de İçin için yakıyor Ateşin beni de Bana hala dün gibi anılar Meğer k..

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş 05:22

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş

Mevlam Bir Çok Dert Vermiş şarkı sözleri ile Mevlam bir çok dert vermiş Beraber derman vermiş Bu tükenmez derdime Neden ilaç vermemiş Diley diley diley yar Diley diley diley yar Diley diley yar Fanidir dünya fani Alır..

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu 03:52

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu

Behiye Aksoyun Gizli Ask Bu Sarkisi eski Yesilcam Oyunculari esliginde. Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye Zevke veda, neşeye de, veda artık herşeye Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu Gönlüm, hicrâ..

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 05:03

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği)

Söz/Güfte-Beste: Alaeddin Pakyüz Canından özü verdin Yürekten sözü verdin Her derdimi çözü verdin Canım gülüm anneciğim Öptün kokladın sevdin okşadın Bin bir derdini benden sakladın Yedirdin sen yemeden İçirdin sen iç..

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sena Şener - Yalnızım 04:05

Sena Şener - Yalnızım

Söyle, nedir yaşamak? Yok sağlam dayanak, Ne aşk anlar ne de şarap. Belki yaşlı bir meşedir; Hayat, yalnız nüktedir. Ne aşk haram ne de şarap. Her neyse bunlar, ben yerimi bulamadım. Derdimi hiç sormadın, al beni... Yaln..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Ferdi Tayfur Senin İçin 02:40

Ferdi Tayfur Senin İçin

Açılmadım güller gibi, Unutmadım eller gibi, Boz bulanık seller gibi, Çağladığım senin için. Şimdi bilmem neredesin, Benden uzak kiminlesin, Damla damla gözümdesin, Ağladığım senin için. Sensiz hayat bir işkence, Dil..

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.294 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı 33:57

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğç

Şarkı Sen Sanatçı Koray Avcı Albüm Aşk İle YouTube'a lisanslayanlar The Orchard Music (Dokuz Sekiz Müzik adına); UMPG Publishing, BMI - Broadcast Music Inc. ve 5 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Eteği Belinde Sanatçı Manuş ..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni 04:21

Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni

Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün-ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tece..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce