#Yunus emre behrem benim derdimi sormayın dinle

Cansever - Şeytan Diyor Ki 03:25

Cansever - Şeytan Diyor Ki

Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri ile Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yerimden yaralandım Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yer..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL 03:57

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL

DELİGÜL OF BENİM GÖNLÜ KIRIK DARGIN YORGUN DELİGÜLÜM KİMLER KIYDI HAYALLERİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ HÜZNÜN OF BENİM GÖNLÜ BOL SOLGUN OLGUN DELİGÜLÜM İÇ ÇEKİŞİN DE KEDERLİ ÜRKEK YAVRULAR GİBİ HALİN O GÜZEL YÜZÜNÜ DÖN DÖN ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim 05:05

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim siz benim neler çektigimi nerden bileceksiniz çok güzel okumuş..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü 04:10

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Bir Gün Ben Sana Ölürüm Her Gün, Sevgililer Günü Bir Gün Ben Seni Severim Her Gün, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin Herkes, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin..

Kemal Doğulu'nun Çileden Çıktığı 9 An 25:56

Kemal Doğulu'nun Çileden Çıktığı 9 An

İşte Benim Stilimde Kemal Doğulu'yu sinir krizine sokan 9 farklı an nelermiş,birlikte izleyelim.....

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!! 12:47

Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!!

İşte Benim Stilim de Bahar 15 şubat çarşamba yayınlanan programda Bahar Candan sonunda jüriyi çıldırttı.İşte o an yaşananlar.....

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor? 07:05

Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor?

İşte Benim Stilim stil yarışmasının 71.bölümüne katılan eski yarışmacı Nazlı Sultan Kayaaslan stüdyoya ziyarete geldi. 2. sezon ve All Star'da yarışan Nazlı iki sezonda da yarışmayı tamamlayamadı ve jüri Nazlı'nın gönüll..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Merve'nin Şıklığını Görünce Kıskanıp Ağladı! 10:55

Bahar Candan Merve'nin Şıklığını Görünce Kıskanıp Ağladı!

İşte Benim Stilim 7.sezon 74.bölümünde yayınlanan programda kombini jüri tarafından da çok beğenilen Merve'ye söylenen olağanüstü iltifatlar Bahar'ın gözlerini kaçırmasına neden oldu.Birşeyler olduğunu anlayan Nur Yerli..

  • ANKA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nur Yerlitaş, Bahar Candan'ı Stüdyodan Kovdu! 08:05

Nur Yerlitaş, Bahar Candan'ı Stüdyodan Kovdu!

İşte Benim Stilim 7.sezon 75.bölümünde yayınlanan programda yeni katılan yarışmacı Emine'yle dalga geçen Bahar Candan'ı Nur Yerlitaş stüdyodan çıkarttı...

  • ANKA tarafından
  • 7.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce