#Yusufeli barajı inşaatında tünelin Çökme anı kamerada

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Elektrikli scooter alev aldı, patlama anı kameraya yansıdı 00:19

Elektrikli scooter alev aldı, patlama anı kameraya yansıdı

Başakşehir'de bir elektrikli scooter, parkın içerisinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Patlama anları vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Balıkesir'de deprem anı kameralara yansıdı 00:48

Balıkesir'de deprem anı kameralara yansıdı

Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'yı da etkileyen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu...

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) 03:00

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa)

ai2..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada 01:58

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenen öğretmen, öğrencilerine dayak attı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kameralarına saniye saniye kayd..

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Sürat Motoru Kazası Kamerada 00:27

Sürat Motoru Kazası Kamerada

Sürat Motoru Kazası Kamerada Sürat motoruyla aşırı hızlanan yarışçılar, motorun takla atmasıyla araçtan böyle fırladı...

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada 00:24

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada

Çin'de yaşanan kaza akıllara durgunluk verecek cinsten. Dikkatsizce yola fırlayan yaya, solundan gelen kamyonu fark etse de ayağının kaymasıyla kendini bir anda aracın altında buluyor. Dehşet verici kazada mucize kurtulu..

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada 01:43

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada

Adana'da bir iş yerine girip bilgisayar, cep telefonu ve evrak çantasını çalan hırsız, parmak izi bırakmamak için çoraplarını eline giydiği görüntüler kamerada...

Motosikletin Hatalı Sollama Yapan Araca Saplandığı Anlar Kamerada 01:11

Motosikletin Hatalı Sollama Yapan Araca Saplandığı Anlar Kamerada

Motosikletin hatalı sollama yapan otomobille kafa kafaya çarpıştığı feci kazada motosiklet, araca saplanıyor. Sakarya Akyazı'da meydana gelen kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı....

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada 02:17

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde pompalı tüfek ile kafe basarak ateş eden şüpheliler, kafede oturan genç bir kızı yaraladı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Metrobüs Kazası Kamerada 00:20

Metrobüs Kazası Kamerada

İstanbul Haramidere Metrobüs Durağına gelen bir metrobüs kayganlaşan yolda kayarak önünde duran metrobüse çarptı. Yaşanan kaza anı ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi...

14 Aracın Lastiklerini Kesen Şahıslar Kamerada 00:46

14 Aracın Lastiklerini Kesen Şahıslar Kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde gece 14 aracın lastiğini kesen 3 kişi, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken, olay anı ise kameralara yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..

Yolda Yürüyen Kadına Saldırı Kamerada 00:33

Yolda Yürüyen Kadına Saldırı Kamerada

Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla yolda yürüyen yabancı uyruklu bir kadın güpegündüz saldırıya uğradı. Kadını arkadaşları ve sivil polisler kurtarırken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..