#Yusufeli barajı inşaatında tünelin Çökme anı kamerada

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Şuan Ne Yapıyorsun ! 06:02

Şuan Ne Yapıyorsun !

anı yaşamak ve anı yakalamak..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha 01:00

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha

Peş peşe yaşanan terör saldırılarıyla sarsılan İngiltere'de bir şok daha... Başkent Londra'nın batısında bulunan White City semtinde 27 katlı bir gökdelende yangın çıktı. Konut olarak kullanılan dev binadan atlayanlar ol..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihat Hatipoğlu'ndan 02:02

Nihat Hatipoğlu'ndan "Silikon Gögüs Yaptırmak Günah mı?" Sorusuna Yanı

Nihat Hatipoğlu, bir kadın izleyicinin Silikon taktırmak günah mıdır? sorusuna Vücudunda çökme olan hanımefendiler kocalarıyla iyi muhabbet olsun diye taktırabilir şeklinde yanıtladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı 03:24

Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı

Malatya’da 10 ay önce yaşanan kazada 2 katlı evine kamyon giren ev sahibi Derviş Dinçer, kamyonun hala evden çıkarılmamasına tepki göstererek, bazı vatandaşların çökme tehlikesi bulunan eve girerek kamyonun yanında öz çe..

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü 01:19

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir metruk binada kısmen çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekipler göçük altında kimsenin olup olmadığı konusunda çalışma yürütüyor...

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Bahçelievler'de Bir Bina Yıkım Sırasında Çöktü 01:40

Bahçelievler'de Bir Bina Yıkım Sırasında Çöktü

İstanbul Bahçelievler'de çökme riski nedeniyle önceden boşaltılan bina, ekiplerin yıkım işlemi sırasında çöktü. O anlar amatör kameraya anbean böyle yansıdı...

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor 02:10

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Görgü tanıklarının ifadelerine göre yıkım firmasından ya da başka kişiler tarafından giriş katta kolonlarda bulunan ..

Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü 02:12

Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü

Beşiktaş’ta sağanak yağıştan dolayı yolda kanalizasyon kapağının bulunduğu alanda çökme meydana geldi. Rögar kapağından taşan sular caddeye aktı...

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı 04:32

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında 4 bloğundan 3’ü yan yatan ve çökme tehlikesine karşı iş makineleriyle desteklenen Barış Sitesi enkazından bir aile dramı çıktı. Ölen 10 yaşındaki torununun elini kurtarılı..

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı 00:59

200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı

Adrenalin tutkunu iki genç Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmandı. 200 metre yüksekliğinde bulunan vinçten aşağıya sarkan genç böyle görüntülendi...

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları 01:14

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları

Adrenalin tutkunu Alexander Nomernoy ve Dmitry Ilchuk Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmanıp 200 metre yüksekliğindeki vinçten aşağıya sarkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaatçı Değil Sanki Sirkte İp Üzerinde Yürüyen Cambaz İlginç Video Türkiye 05:24

İnşaatçı Değil Sanki Sirkte İp Üzerinde Yürüyen Cambaz İlginç Video Tü

Türkiye de bir bina inşaatında çalışan adamın hiç bir güvenliği olmadan binanın ucunda sanki cambaz gibi davranışları yürek hoplattı ...

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümle Dans Eden İnşaat İşçileri 05:19

Ölümle Dans Eden İnşaat İşçileri

Malezya'nın başkenti ve en kalabalık şehri Kuala Lumpur'da çekilen inşaat işçilerinin görüntüleri hayrete düşürdü. Bir gökdelenin inşaatında kaydedilen görüntülerde, inşaat işçilerinin adeta ölümle dans ettiği anlar kame..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..